• Bozcaada Otelleri Reklam Alanı 1
  • Bozcaada Otelleri Reklam Alanı 2

Bozcaada Otelleri

Bozcaada Otelleri, Bozcaada Merkez Otelleri önerileri ve tüm detayları burada! Bozcaada pansiyon fiyatları fırsatları nelerdir? Bozcaada denize sıfır oteller hangileridir? Bozcaadada nerede kalınır? Tüm bu sorularınıza burada yanıt bulabilirsiniz. Sizler için özenle seçmiş olduğumuz en iyi Bozcaada Otelleri listesini ve fırsatlarını hemen inceleyin!

Öneriyoruz
Popüler
Şimdi Açık
garden ada otel

Garden Ada Otel (Şimdi Açık )

Butik Otel Garden Ada Otel, Bozcaadanın merkezine yaklaşık 600 metre uzaklıkta yer alıyor. Bozcaada Otelleri 'nin en yeni tesisleri arasında bulunan Garden Ada Otel 2016 yılında hizmet vermeye başladı. Tesis hakkında detaylı bilgi, telefon numarası ve fotoğraflarına buradan ulaşabilirsiniz.
Tesisi ücretsiz ara 0286697 01 00 incele
Öneriyoruz
Popüler
Çok Satıyor

Vitis Hotel Bozcaada

Otel Vitis Hotel Türk Mahallesinde merkezi bir konumda bulunmakta. 9 odalı otelin odaları oldukça temiz ve geniş. İşletmecileri sıcakkanlı insanlar.Bozcaada Otelleri ile ilgili daha detaylı bilgiler edinmek isterseniz resme çift tıklamanız yeterli.
Tesisi ücretsiz ara 0286 697 02 14 incele
Öneriyoruz
Popüler
aspava otel

Aspava Butik Otel Bozcaada

Butik Otel Aspava Otel 2011 sezonunda hizmete açılmıştır.Bozcaada iskelesi, Bozcaada Kalesi ve Bozcaada merkezi sadece birkaç adım uzaklıkta bulunuyor.Aspava Otel manzarası ve konumu ile en çok tercih edilenler arasında.
Tesisi ücretsiz ara 0286697 87 22 incele
Öneriyoruz
Popüler
arsipel otel

Arşipel Otel

Butik Otel 2012 yılında kapılarını misafirlerine açan Bozcaada Otelleri Arşipel , Bozcaada Tekirbahçe mevkiinde denize sıfır bir konumda bulunuyor.Doğayla ve denizle iç içe bir konumda bulunan otelde, sabah kahvaltıları otelin bahçesindeki çardakta ev yapımı reçeller ve doğal üretim bahçe domates, biber vs. ile zengin çeşitlilikle sunuluyor.
Tesisi ücretsiz ara 0537 969 50 79 incele
Öneriyoruz
Popüler
ebruli otel bozcaada

Bozcaada Ebruli Otel

Butik Otel Ebruli Otel, 2009 yılından beri Türk Mahallesinde hizmet vermektedir.Ebruli Otel'de toplam 11 oda bulunuyor. Ekonomik odalardan manzaralı odalara ve en özel gününüz için hazırlanmış Balayı odası gibi pek çok seçeneğiniz burada.Standart odalar 2 kişilik ve 3 kişilik seçeneklerle sizleri bekliyor.Tesis hakkında tüm bilgileri ilgili görsele tıklayarak bulabilirsiniz.
Tesisi ücretsiz ara 0286 697 88 43 incele

En İyi Bozcaada Otelleri

  • Arşipel Otel

    Arşipel Otel

  • Şimdi Açık
    Garden Ada Otel (Şimdi Açık )

    Garden Ada Otel (Şimdi Açık )

  • Aspava Butik Otel Bozcaada

    Aspava Butik Otel Bozcaada

  • Bozcaada Ebruli Otel

    Bozcaada Ebruli Otel

  • E2 Deniz Otel

    E2 Deniz Otel

  • Çok Satıyor
    Vitis Hotel Bozcaada

    Vitis Hotel Bozcaada

Bozcaada Otelleri
Tatil seçimlerinde ön planda yer alan ve misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan Bozcada kalitesi ve eşsiz manzarası ile size keyifli bir tatil dönemi yaşatıyor. Çanakkale’ye bağlı olması ulaşım açısından da herhangi bir sorun oluşmasını engelliyor. Adada iki mahalle bulunuyor. Cumhuriyet mahallesinde Rum mimarisi daha ön planda yer alırken Alaybey mahallesinde ise Türk mimarisi bulunuyor. Rum mahallesinde yer alan evlerin bodrumlar bulunuyor. Pencere kısımları ise yüksek ve geniş bir tasarıma sahip. Türk mahallesindeki evlerin mimarisi ise alt katlar daha yüksek olarak yapılmış. Bunun nedeni ise alt katların erzak deposu olarak kullanılmasından kaynaklı. Huzuru arayanlar için ideal bir seçim olan bölgede birçok etkinlik de sizleri bekliyor.

Bozcaada da Nerede Denize Girilir
Bozcaada’nın denizi berrak ve temizdir. Sakin olması ile de ön planda yer alan denizin sezon da birçok misafiri bulunuyor. Güneş, deniz ve kum üçlüsü arayanlar için kaliteli bir hizmetin anahtarını sunan ada sevdikleriniz ile birlikte eğlenceli bir an geçirmenize imkan veriyor.
Ayazma
Bölgenin en iyi plajlarından biridir. Ayrıca en kalabalık plajı olarak da tanımlanır. Kalabalık olmasının nedeni ise ulaşımının kolay olarak yapılmasıdır. Merkezden kalkan servislerle kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz.
Habbele
Ayazma’ya göre daha sakin bir plajdır. Denizi de oldukça sakindir. Burası da en çok tercih edilen yerlerden biridir.
Mermer Burnu
Adanın en güzel bölgelerinden biri olması ile ön planda yer alır. Balıkları görmek ve onlar ile yüzmek isterseniz burayı tercih edebilirsiniz. Birçok balık türünü bir arada görmek isteyenler için kaliteli bir seçim olacaktır.
Bozcaada’da Görülmesi Gereken Yerler
Adada güneş ve deniz keyfi ile tatilcilere keyifli bir dönem sunduğu gibi görülmesi gereken yerleri ile de anılarda güzel manzaralar bırakıyor. Manzara açısından kişiyi memnun eden ve hayrete düşüren adanın görsel şöleni sizi etkileyecektir.
Rüzgar Gülü
Bozcaada’ya geldiyseniz mutlaka bu bölgeyi ziyaret etmeden gitmeyin. Güneşin batışını seyretmek için ideal olan bölgenin manzarası kaçırılmayacak güzelliktedir. Türkiye’nin en batı ucu olmasından dolayı güneşin batışı size harika bir gün sonu sağlıyor. Bölgenin az ilerisinde ise Fener yer alıyor. Buraya araçsız gelmek zor olduğu için ya kendi aracınız ile yada merkezden kalkan minibüsler yardımı ile gelebilir ve keyifli bir güneşin batışını seyredebilirsiniz.
Bozcaada Kalesi
Bölgenin en görkemli yapılarından birisi de kalesidir. Mutlaka buraya geldiğinizde kaleyi ziyaret etmelisiniz.  Kalenin içi ve dışı da oldukça görsel bir şıklığa sahiptir. Ayrıca geçmişe tarihlik eden bu kale birçok medeniyeti de içerisinde barındırıyor.
Bozcaada Su Altı Müzesi
Müze Rum mahallesinde yer alıp adanın merkezine2 kilometre uzaklıktadır. Adanın yapısına uygun bir tasarıma sahip olan müzede birçok bilgiye de erişim sağlayabilirsiniz. Özellikle adanın geçmişi hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için kaliteli bir seçim olacaktır. Geçmişe ışık tutan eşyaları, haritaları ve benzeri ürünleri bir arada görme imkanını elde edebilirsiniz.
Köprülü Mehmet Paşa Camii
Adanın en eski yapıları arasında gösterilen cami Venediklikler tarafından yıkılmış olup 1655 yıllarında Köprülü Mehmet Paşa tarafından onarılarak yenilenmiştir.
Meryem Ana Kilisesi
Rum mahallesinde yer ala kilise de eski tarihini günümüze taşıyan yapıtlar arasında bulunuyor. Kiliseyi yakından gezerek tarihi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Adana Neler Yenir
Bölgede sakız muhallebisinden kurabiyesine kadar birçok farklı tada ulaşım sağlayabilirsiniz. Özellikle de kahvaltı mekanları açısından da gelişmiş olması size eşsiz bir lezzet sağlamasına da imkan veriyor. Balık severler için özel mekanlar da özel olarak pişirilen lezzetleri de tadabilirsiniz.
Bozcaada’ya Gideceklerin Bilmesi Gerekenler
Bozcaada’ya gitmeden önce tavsiyelere uymanız daha kaliteli bir tatil dönemi geçirmenize olanak sağlar. Çanakkale’ye ulaştıktan sonra Bozcaada’ya 45 dakika daha yolunuz bulunuyor. Feribot saatinden bir veya iki saat önce orda olmaya özen gösterin. Konaklama yapacaksanız yerinizi önceden belirlemeniz gerekiyor. Konaklama yapılacak yerin hizmet içeriği kontrol edilerek yapılması yararınıza olacaktır. Sunulan hizmetler hakkında ön bilgi toplamak kaliteli bir yer seçmenize yardımcı olur. Aracınız ile gelecekseniz merkezde park yeri bulamazsanız fenerin arka kısmında yer alan otoparkı kullanabilirsiniz.
Hediye Almak İsteyenlere Öneriler
Adadan sevdiklerinize farklı bir hediye almak isterseniz özel ürünleri tercih edebilirsiniz. Reçel adanın en çok tercih edilen ürünleri arasında bulunuyor. Neredeyse her şeyin reçelini bulabilmeniz mümkün. Tenedos kurabiyesi de iyi bir hediye seçimi olabilir. El işi ürünler de alarak sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Adada hediyelik ürün satan birçok nokta bulunuyor.
Bozcaada otelleri arasından size en uygun olanı belirleyerek kaliteli bir tatile imza atabilirsiniz. Denizi, güneşi ve kumu ile bir ahenk içerisinde olan bölge yaz aylarında birçok kişiye ev sahipliği yapıyor. Bundan dolayı sizde tercih edebilir ve sevdikleriniz ile birlikte mutlu bir tatil anı geçirebilirsiniz. Otellerin sundukları hizmetler üst seviyede yer aldığından dolayı sorunsuz bir hizmet alabilirsiniz.

BOZCAADA OTELLERİ HAKKINDA

Bozcaada Hakkında
Ülkemizin 3. Büyük adası olan ve 24 Temmuz 1923’te imzalanan Lozan Antlaşması ile Türkiye topraklarına katılan Bozcaada, Çanakkale’ye bağlıdır. Ada içerisinde bulunan üzüm bağları, çiçek tarlaları ve şık bir mimariye sahip iki katlı evleri ile yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisiyle karşılaşan Bozcaada geçmişten bugüne kadar fazla değişim göstermeyen ve doğallığı ile saflığını korumayı başarmış nadide yerlerden bir tanesidir. Sakin ve oldukça huzurlu bir tatil yapmak, doğayla ve kendinizle baş başa kalmak için tercih edebileceğiniz en uygun tatil noktalarından bir tanesi olan Bozcaada sizin için apayrı ve son derece özel bir yere sahip vazgeçilmez tatil mekanları arasında yer almaya aday. Yaz adaylarında 5000 kişilik bir nüfus sayısına erişen adanın kış aylarında ise nüfusu 1500’lere kadar düşmektedir. Yaz aylarında oldukça popüler olan ve son derece sakin ve huzurlu bir ortamı bulunan adada yorgunluk ve stresinizi kolayca atabilirsiniz.
Hem Akdeniz ikliminin hem de Trakya iklimin etkisi altında bulunan Bozcaada tam olarak Çanakkale boğazının çıkış noktasında bulunduğu için kuzey rüzgarlarına fazlasıyla maruz kalmaktadır. Bu nedenle yaz ayları serin ve kurak olmaktadır. Adada özellikle Temmuz ve Ağustos aylarında en 35 ile 38 derece arasında yüksek sıcaklıklar yaşanmaktadır. Bozcaada kış mevsiminde ise en soğuk dönemlerini Ocak ayında 7 dereceye kadar düşen sıcaklıklarla yaşamaktadır. Bu nedenle keyifli bir tatil için Mayıs ve Ağustos ayları arası adayı ziyaret edebilmek için en uygun zaman dilimleri arasında bulunmaktadır.
Çanakkale sınırları içerisinde yer alan Bozcaada ulaşımı için üç farklı seçenek bulunmaktadır. Bunlardan ilki özellikle şehir dışından gelenler ve Çanakkale merkezinden önce Geyikliye ulaşanlar için arabalı vapuru kullanmaktır. İkinci ulaşım seçeneği ise Çanakkale merkezden düzenlenen deniz otobüsü seferlerini kullanmaktır. Ayrıca İstanbul’dan kalkan 19 kişilik seabird deniz uçağı, bu üç yolu kullanarak, kısa süre içerisinde ve oldukça kolay bir şekilde Bozcaada’ya ulaşabilirsiniz.
Bozcaada doğayla baş başa, modern kentlerin bunaltıcı havasından uzaklaşarak huzurlu ve keyifli bir tatil yapmak isteyen kişiler için oldukça uygun bir tatil seçeneğidir. Adada birbirinden farklı aktivitelerde bulunarak oldukça keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bisiklet kiralayarak ada turları düzenleyebilir, scuba diving yaparak masmavi denizin keyfini çıkartabilirsiniz. Adanın oldukça meşhur olan şaraplarının tadına bakabilir hatta kurslara katılarak şarap yapımı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bunların dışında Bozcaada rüzgar sörfü için oldukça uygun bir yapıya sahiptir. Dilerseniz rüzgar sörfü yapabilir, adada bulunan üzüm bağlarını gezebilir, üzüm yetiştirme teknikleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Düzenlenen tekne turlarına katılarak çevre koyları keşfedebilir ya da Ayaza plajında güneşin ve denizin tadını çıkartarak, dinlenebilirsiniz.