Bugun...


kostasalto

Başkan bu konu hakkında ilk kez konuştu…
Mutay referandum suskunluğunu bozdu   Ünlü komedyen Ata Demirer'in gündeme getirdiği, AKP Bozcaada teşkilatının belediye ve kaymakamlığa dilekçe sunduğu referandum konusu hakkında ilk kez konuşan Başkan Mustafa ...

Mobil Reklam

Başkan bu konu hakkında ilk kez konuştu…
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Mutay referandum suskunluğunu bozdu

 

Ünlü komedyen Ata Demirer’in gündeme getirdiği, AKP Bozcaada teşkilatının belediye ve kaymakamlığa dilekçe sunduğu referandum konusu hakkında ilk kez konuşan Başkan Mustafa Mutay Bozcaada Haber’e ses getirecek açıklamalar yaptı.

 

Bozcaada’nın yerel seçim maratonunda gündemine oturan ve adanın geleceği için önemli bir viraj olarak değerlendirilen yeni imar yasası konusu tartışmaları sıcaklığını koruyor. Konuyla ilgili ilk öneri hatırlanacağı gibi Eyvah Eyvah serilerini Bozcaada’da çeken ünlü komedyen Ata Demirer’den gelmişti. Siyasi partiler cephesinde ise ilk adım Adalet ve Kalkınma Partisi’nden geldi. AKP Belediye Başkan Adayı Ali Balcı önce Kaymakamlık makamına ardından da Bozcaada Belediye Başkanlığı’na sunduğu dilekçede referandum taleplerini iletmiş, parti olarak bu konunun takipçisi olacaklarını açıklamıştı. Balcı, adanın geleceğini yakından ilgilendiren yeni imar yasasında kararın halk tarafından verilmesi gerektiğini vurgulayarak yerel seçimler öncesi önemli bir hamle yapmıştı.

 

Başta Demokrat Parti Belediye Başkan adayı, aynı zamanda mevcut Belediye Başkanı Mustafa Mutay ile diğer partilerin başkan adayları CHP’li Hakan Can Yılmaz ve MHP’li Adnan İlter ise referandum konusu hakkında tartışmaların başladığı günden bu yana sessiz kalmayı tercih ettiler. Ancak Başkan Mutay sessizliği bozan ilk isim oldu. Referandum hakkındaki tartışmalarla ilgili Bozcaada Haber’e konuşan Mutay, dikkat çekici açıklamalar yaptı.

 

Mutay’ın referandumla ilgili flaş açıklamaları hafta sonu Bozcaada Haber’de…

 

 




Bu haber 2030 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ