Bugun...


kostasalto

Kemal Önal açıkladı: Kasırga Bozcaada'yı nasıl etkileyecek?
Bozcaada Haber, ulusal basında birkaç gündür devam eden Medikana Fırtınası ile ilgili olarak Kemal Önal’dan hava raporu edindi.

Kemal Önal açıkladı: Kasırga Bozcaada'yı nasıl etkileyecek?
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Medikana Kasırgası’na dair, Çanakkale Belediyesi’nin gün boyu art arda mesajlarla önlem duyuruları yapması, Bozcaada Belediyesi’ni dere yataklarını bakıma alması sonrasında “Bozcaada’da ne olacak?” sorularını akla getirdi. Kemal Önal, durumu Bozcaada Haber için yorumladı.

 

Bu gece itibari ile Yunanistan'da etkili olacak “çok kuvvetli yağış" Yunanistan'da sel baskınlarına sebep olabileceğini, bu şiddetli fırtına ve cok kuvvetli yağışlar pazar günü şiddetini azaltarak Güney Yunanistan'dan Kuzey Ege'ye ve oradan da İstanbul'a doğru devam edeceğini açıklayan Önal’ın ada tahminlerine göre bol yağış var ama büyük bir felaket senaryosu görünmüyor.

İşte Kemal Önal’ın önümüzdeki üç güne dair Bozcaada hava tahmini:


CUMARTESİ

Geceden başlayan hafif yağışlar gün boyu aralıklarla çisenti şeklinde devam edecektir. Rüzgâr sabah saatlerinde poyrazdan lodosa dönecektir. Yağmurun etkisi ile gece tekrar poyrazdan esmeye devam edecektir. (2-6 bfr)
Gökyüzü genellikle bulutlu
Sıcaklık 20-23 derece

PAZAR

Sabah saatleri hafif yağmurlu. Poyraz sabah saatleri etkisini arttıracak, öğlen itibari ile 7-8 bfr esecektir. Gökyüzü çok bulutlu.
Akşam 21.00 itibari ile kuvvetli yağış
Sıcaklık 19-20 derece

PAZARTESİ 

Pazar gününden başlayan kuvvetli yağışlar gün boyu aralıklarla hafif ve kuvvetli yağmur olmak üzere devam edecektir. Poyraz fırtınası 7-8 bfr esecek olup akşam 19.00 itibari ile kuvvetli yağışlarla birlikte etkisini yitirecektir. Gece hafif lodos rüzgarı esecek.
Gökyüzü çok bulutlu 
Sıcaklık 18-20 derece

 




Bu haber 6817 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI