Bugun...


kostasalto

Geyikli Belediye Başkanı Oruçoğlu, Bozcaada'dan son feribot saati için Gestaş'a baskı mı yapıyor?
Bozcaada yönetiminin günübirlik baskısını azaltmak için Bozcaada’dan son feribotun 22.00 olacağı yönünde karar aldığı, ancak 31 Mart’ta AKP’ye geçen Geyikli Belediyesi’nin Gestaş’a baskı yaparak Bozcaada’dan son feribotun geç saatlere kadar devam etmesini istediği iddia ediliyor. İşte son günlerde Bozcaada’da konuşulan iddialar ve Gestaş’tan gelen yanıt.

Geyikli Belediye Başkanı Oruçoğlu, Bozcaada'dan son feribot saati için Gestaş'a baskı mı yapıyor?
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’da başta turizmciler ve siyasiler, Geyikli Belediyesi’nin Bozcaada’dan Geyikli’ye son feribotun gece geç saatlere kadar olması için Gestaş’a baskı yaptığı yönünde iddiaları konuşuyor. 

Bozcaada Haber’in edindiği bilgilere göre Bozcaada Kaymakamı İbrahim Gültekin, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Bozcaada Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Ülke Diler, turizmcilerin Bozcaada’nın günübirlik baskısının azalması için Bozcaada’dan Geyikli’ye son feribotun saat 22.00’de olmasını kararlaştırdı. Bu karar ise Gestaş yetkilileri ile görüşülerek alındı.

ORUÇOĞLU GESTAŞ'A BASKI MI YAPIYOR?

Ancak iddialara göre 31 Mart’ta koltuğa oturan ve Geyikli Belediyesi’ni AKP’li yapan Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Bozcaada’dan son feribotun geç saatlere kadar devam etmesi için Gestaş’a baskı yapıyor. Kimi iddialara göre Oruçoğlu Bozcaada’dan son feribotun 11.30’da olmasını, kimi iddialara göre ise gece yarısı 01.30’a kadar olmasını istiyor. 

Bozcaada'da turizmcilerin bir kısmı, Geyikli ve civar yerlerde konaklayanların günübirlik Bozcaada'ya gelerek,  akşam saatlerine kadar kalıp, gece son feribotla karşıya geçtiğini, bunun da adada günübirlik baskısını arttırdığını düşünüyor.

Bozcaada Haber ise, Gestaş’ın üst düzey bir yetkilisine, sezonda Bozcaada’dan son feribotun 23.30 ya da 01.30’da olacağı yönündeki iddiaları sordu. Gestaş yetkilisi ise böyle bir kararın alınmadığı, sefer saatlerinin önümüzdeki günlerde netleşeceğini belirtti.

 

 




Bu haber 4631 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI