Bugun...

"bifed" İLE İLGİLİ HABERLER

BIFED 2024 için başvurular başladı
11. Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivali (BIFED) başvurularını kabul etmeye başladı. Festival, 9-13 Ekim 20..
Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivali açılış töreniyle başladı!
Bu yıl 10’uncusu düzenlenen BIFED, Bozcaada’daki iki salonda gösterilen belgeseller ve akşam düzenlenen açılış programı ..
50 belgeselin gösterileceği BIFED başlıyor
BIFED Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivali’nin 10. senesi çarşamba günkü gösterimlerle başlayacak. 11-15 Ek..
Bozcaada’nın ekolojik film festivalinde 10’uncu yıl heyecanı
11-15 Ekim tarihleri arasında Bozcaada’da düzenlenecek Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivali (BIFED) bu sene..
BIFED'in Ana Yarışma'daki filmlerine dair tüm detaylar haberimizde
Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivali 12 Ekim Çarşamba günü başlıyor. 4 farklı kategoride 52 belgeselin göst..
GAIA kategorisinde 2'si Türkiye'den 7 film yarışıyor
Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivali (BIFED) dün başladı. Bu sene de çevrimiçi gerçekleşen festival 19 Ekim..
BIFED başlıyor, tüm detaylar haberimizde
Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivali (BIFED) başlıyor. 13 Ekim Çarşamba başlayacak festival 19 Ekim’e dek d..
Türkiye Panoraması’ndaki 11 belgeseli sizin için derledik
BIFED bugün başladı. Türkiye’deki ekoloji sorunlarına dair hazırlanan 11 belgesel bu sene “Türkiye Panorama” kuşağında g..
Mendirek dergisinin 33’üncü sayısı yayınlandı
Bozcaada’nın tek basılı yayın organı Mendirek dergisinin yeni sayısı çıktı. “Bak bir yaz daha geçti” başlığıyla çıkan de..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI