Bugun...

"emrah-ataol" İLE İLGİLİ HABERLER

Çiçek Pastanesi Tahir Usta’dan Bozcaadaspor’a destek
Bozcaada’nın öne çıkan marka işletmelerinden Çiçek Pastanesi Tahir Usta’nın Vasil isimli şubesi, Bozcaadasporlu futbolcu..
Teknik direktör Kutver görevinden ayrıldı
Bozcaadaspor Teknik Direktörü İbrahim Zeki Kutver görevini bıraktı. Kulüp Başkanı Osman Ataol da ayrılığa ilişkin yaptığ..
Mert Güneş 17 maç ceza aldı, kulüple ilişiği kesildi
Karamürsel deplasmanında hakemle, rakip futbolcularla ve taraftarlarla tartışan ve onlara hakaretlerde bulunan Bozcaadas..
Bozcaadaspor'a maddi destek
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Bozcaadaspor bir süredir maddi olarak bazı sıkıntılar yaşıyordu. Bazı isimlerin kul..
Bozcaadaspor’da Kutver anlaşma yeniledi
Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Bozcaadaspor, teknik direktör İbrahim Zeki Kutver ile anlaşma yeniledi. Kutver, “Amacımız..
Bozcaadaspor’un tadı yok: 2-2
Çanakkale deplasmanında ligin son sıralarında yer alan Çanakkalespor ile 2-2 berabere kalan Bozcaadaspor 3 puan parolası..
CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek'ten Bozcaada çıkarması
CHP Bozcaada İlçe Başkanlığı, önceki seçimlerde olduğu gibi mitinglerle, toplantılarla, halk ve esnaf gezileri ile yine ..
Adalı spor severlere müjde!
Bozcaada Kaymakamlığı, şiddetli lodosun etkisi ile yaklaşık 2 ay önce direkleri devrilen ve kullanılamaz hale gelen halı..
Başkan Yılmaz’dan Bozcaadaspor’a yemek
Bozcaada Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz, ligde yarın çok önemli bir mücadeleye çıkacak olan Bozcaadasporlu futbol..
Takım yeni sezona hazır
Bozcaadaspor, Çanakkale Süper Amatör Lig’in ilk haftasında 25 Ekim Cumartesi günü saat 14:00’de Çanakkale 18 Mart Gençli..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI