Bugun...

"geyikli" İLE İLGİLİ HABERLER

GESTAŞ’tan Ramazan Bayramı’na özel sefer tarifesi
GESTAŞ Denizcilik İşletmeleri, Geyikli-Bozcaada hattındaki 4 gidiş, 4 dönüş olan sefer sayısının Ramazan Bayramı tatilin..
Seferlerde iptaller devam ediyor
Olumsuz hava koşulları sebebiyle seferlerde iptaller devam ediyor. Bozcaada ve Gökçeada ilçelerinde birkaç gündür iptal ..
Bozcaadaspor, deplasmanda 3 golle kazandı
Süper Amatör Lig’de mücadele eden Bozcaadaspor, Gelibolu Aydoğanspor ile deplasmanda karşılaştığı mücadeleden 3 gollü ga..
Feribot sefer saatleri değişti
Gestaş, okulların açılmasıyla birlikte yavaşlayan turizm sebebiyle Geyikli-Bozcaada arasındaki feribot seferlerini yenid..
Geçiş ücretlerine Gestaş tarafından zam yapıldı
1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılmasından bir ay sonra Çanakkale'de boğaz hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ firması feribot..
Fırtına sebebiyle feribot seferleri iptal edildi
Gestaş, fırtına sebebiyle Bozcaada-Geyikli hattında 27 Aralık Pazartesi günkü tüm seferlerin iptal edildiğini açıkladı. ..
Gestaş araç yoğunluğunu önlemek için ek seferler koydu
Gestaş, yenilenen fakat araç kapasitesi daha düşük olan feribot nedeniyle oluşan araç yoğunluğunu hafifletmek için ek se..
Çarşamba tüm seferler iptal
Etkisini arttıran fırtına feribot seferlerini olumsuz etkiliyor. Gestaş, çarşamba günkü tüm seferlerin iptal edildiğini ..
Gestaş’ın kararı hayati sonuçlar doğurabilir
GESTAŞ’ın Bozcaada-Geyikli hattındaki gemisi bir süredir Cuma akşamları Geyikli’de demirliyor. Haftasonunun büyük çoğunl..
Fırtına sebebiyle feribotlarda iptaller var
Şiddetini arttıran fırtına sebebiyle Bozcaada-Geyikli hattında bugün akşam seferleri karşılıklı olarak iptal edilirken, ..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI