Bugun...

"saglik-bakanligi" İLE İLGİLİ HABERLER

MSR Danışmanlık hatırlatıyor: Bu belge için adaya geliyoruz
Bugüne dek 180 işletmeye Sürdürülebilir Turizm Belgesi danışmanlığı veren MSR Danışmanlık firması Bozcaada’daki konaklam..
Bozcaada’da yeme-içme sektöründeki işletmeler açılmaya başladı
İçişleri Bakanlığı tarafından salgın tehlikesi sebebiyle 16 Mart tarihinde kapatılan ve birkaç gün önce açıklanan yeni g..
Bölgemiz 5.4 şiddetindeki depremle sarsıldı
Kuzey Ege dün akşamki depremle sarsıldı. Kandilli Rasathanesi depremin şiddetini 5.4 olarak açıklarken, bu deprem sonras..
Bozcaadalılar “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” dedi
İçişleri Bakalığı’nca 2019 yılının “Yaya Öncelikli Trafik Yılı” ilan edilmesi sebebiyle 6 Şubat Çarşamba günü Bozcaada’..
Amatör Denizcilik Sınavı gerçekleşti
Bozcaada’da Amatör Denizcilik Belgesi almak için 380 kişi sınava girdi. Rekor seviyede başvuru sebebiyle Halk Eğitim Mer..
Bozcaada Sağlık Lojmanı’nın temeli atıldı
Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, AKP Çanakkale Milletvekilleri Bülent Turan ve Jülide İskenderoğlu, Çanakkale İl Sağlık Müd..
10 yılda Bozcaada’dan 147 hasta helikopter ile taşındı
Sağlık Bakanlığı’na bağlı helikopterler ile 2008 yılından bu yılın mayıs ayına kadar 147 hastanın Bozcaada’dan Çanakkale..
Bozcaada Forum’dan bağ evi savunması
Bozcaada Forum üyeleri, revize edilen 1/100 binlik planı hakkında yapılan itirazlar konusunda haber sitemiz üzerinden ke..
Sağlıkta kaosa ne zaman son verilecek?
Bozcaada’da sağlık konusunda yaşanan problemler halkın adadan göç etmesine neden oluyor. Bu sorunun henüz çözüme kavuşma..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI