Bugun...

"salhane" İLE İLGİLİ HABERLER

Homeros Okumaları 20. kez gerçekleşti
20. kez Bozcaada’da gerçekleştirilen Ozanın Günü ve Homeros Okuması bu yıl çok yoğun katılımla ve birçok etkinlikle dolu..
Edebiyat Buluşması’nın ilk konuğu Faruk Duman’dı
Salhane Edebiyat Etkinlikleri Faruk Duman’ın katılımıyla dün başladı. Birçok yaşam, kültür ve sanat festivaline ev sahip..
Eski Kuzina, yeni Bahçe, Salhane’den hemen önce!
Kuzina yeni yerine taşındı. 2013 yılında liman içinde hizmet vermeye başlayan Kuzina, Arka Deniz’de yeni yerinde hizmete..
Salhane ihalesi neden iptal edildi?
Bozcaada Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz, 27 Nisan’da yapılan ve aylık 40.200 TL bedelle Çanakkale Global İnşaat a..
Salhane ihalesi....
Bozcaada Belediyesi, yaklaşık 15 gün önce yaptığı Salhane ihalesini onaylamadı. İhalenin iptali nedeniyle ilgili herhang..
Salhane böyle ihale edildi...
Pazartesi günü aylık 40.200 TL bedelle 5 yıllığına kiralanan Salhane'nin ihale görüntülerini izleyemeyen takipçilerimiz ..
Bozcaada bu ihaleyi izledi
Eski adıyla Salhane olarak bilinen mekanın ihalesi bugün gerçekleşti. İhaleyi aylık 40.200 TL bedelle Çanakkale’den Glo..
Salhane ihale edilecek
Salhane yarın ihale edilecek. Bozcaada Belediyesi’nin saat 15:00’da yapacağı ihaleyi Bozcaada Haber, takipçileri için ca..
Salhane ne olacak?
2007 yılında dönemin belediye başkanı Mustafa Mutay tarafından çeşitli nedenlerle kapatılan Salhane Bar'ın geleceği yeni..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI