Bugun...


kostasalto

Yeni yayın yılına hazırız
Geçen sene ocak ayında yayın hayatına başlayan ve Bozcaada’nın sesini başta Türkiye olmak üzere tüm dünyaya duyurmayı amaçlayan Bozcaada Haber yeni yayın yılında yeni yüzüyle karşınızda olacak.

Yeni yayın yılına hazırız
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Geçen sene ocak ayında yayın hayatına başlayan ve Bozcaada’nın sesini başta Türkiye olmak üzere tüm dünyaya duyurmayı amaçlayan Bozcaada Haber yeni yayın yılında yeni yüzüyle karşınızda olacak.

Bozcaada’da yaşanan tüm gelişmeleri www.bozcaadahaber.net adresinden okuyucularımızla buluşturmaya tüm hızımızla devam ediyoruz. Facebook sayfamız ile başladığımız bu yolculuk Bozcaada Haber internet sitesi ve yaz aylarında yayına giren Mendirek Dergisi ile sürüyor. Yeni yayın yılında ise yenilenen yüzümüzle ‘merhaba’ dedik. Amacımız siz okuyucularımıza profesyonelleşerek daha iyi hizmet vermek ve adayla ilgili tüm merak edilenleri anında sizlerle paylaşmak.

ULUSAL BASININ KAYNAĞI OLDUK

Bozcaada Haber aynı zamanda çeşitli haber ajansları ve gazetelerin de haber kaynağı oldu. Böylece adanın sesini Türkiye’ye duyurmak yolunda önemli çalışmalara imza attı. Sosyal sorumluluklarını da gücü yettiğince yerine getiren Bozcaada Haber, ilkbahar aylarında tüm adalıların ilgi ile takip ettiği voleybol ve masa tenisi turnuvalarını da organize etti. Gelecek dönemde de benzer organizasyonlarda yine Bozcaada Haber imzası olacak.

İŞİMİZ DE GÜCÜMÜZ DE BOZCAADA

Bozcaada'nın geleceği için hep birlikte çıktığımız bu yolda siz değerli okuyucularımızın katkısı ise tartışılmaz. Sitemizin yeni tasarımında yer alan ‘Haber Gönder’ butonu ile sizlerin de yardımlarınızı bekliyoruz. Böylece Bozcaada’nın çıkarları doğrultusunda bizimle aynı yolda yürüyebilirsiniz. Gazetecilik etik kuralları dâhilinde gönderilen tüm haberleri -adayı yakından ilgilendirmesi ve doğruluğunun çeşitli kaynaklardan kanıtlanması şartıyla- yayınlayacağımıza söz veriyoruz.

Yeni tasarımımızda ayrıca dileyen herkes Facebook üzerinden ya da takma isim ile haberlerimize yorumlarını gönderebilir. Şunu da hatırlatalım ki herkes kendi yorumlarından hukuki olarak sorumlu olacaktır. Şimdiden keyifli okumalar.




Bu haber 6242 defa okunmuştur.

YORUMLAR

MUSTAFA BİTGÜL
10-10-2014 10:03:00

BOZCAADA HABER İLE GURUR DUYUYORUZ,TÜM BOZCAADA HABER EKİBİNE SELAMLAR,ELLERİNİZE SAĞLIK..SAYGILARIMLA MUSTAFA BİTGÜL...

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI