Bugun...

"belediye" İLE İLGİLİ HABERLER

Bozcaada'da ilk resmi aday İyi Partili Cevdet Çebi
Bozcaada'da belediye başkan aday adaylığını ilk duyuran isim olan İyi Partili Cevdet Çebi, resmi olarak da adaylığı onay..
AKP’de aday adayları Burak Aktan ve Filiz Akarsu
Bozcaada’da belediye başkanı olabilmek için AKP’de aday adaylık süreci 22 Kasım’da sona erdi. Burak Aktan ve Filiz Akars..
Adalılar Mendirek’in 10’uncu yılında buluştu
Bozcaada’nın tek basılı yayını olan Mendirek Dergisi yazarlarının, okuyucularının ve adalı dostlarının katılımıyla 10. y..
Borçtan dolayı satışa çıkarılan arsaların ihalesine katılan olmadı
UEDAŞ'a olan elektrik borcu nedeniyle satışa çıkarılan 6 belediye taşınmazının 2'si bugün ihaleye çıkarıldı. 10 adalının..
Kaymakam Çelik ve Başkan Yılmaz bağbozumu turlarına katıldı
Bozcaada bağcılığına destek vermek için sürdürülen bağbozumu turlarına Bozcaada Kaymakamı Bahar Kaya Çelik, Belediye Baş..
Başkan Yılmaz iki saat süren canlı yayında soruları yanıtları
Bozcaada TV’de önceki akşam gerçekleşen ve iki saat süren canlı yayında Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz adaya..
Ana karadaki büyük su arızası belediye ekiplerince çözüldü
Bozcaada’da 1,5 gün suların kesik kalmasına sebep olan büyük arıza belediye ekiplerinin ana karadaki yoğun çalışması son..
Belediye 30’a yakın ruhsatsız işletmeyi mühürledi
Bozcaada Belediye Başkanlığı, işletme ruhsatı olmayan ancak internet üzerinden satış yaparak konaklama hizmeti veren işl..
Bozcaada'da meclis toplantısından radikal kararlar çıktı
Bozcaada Belediyesi, dün (3 Temmuz Çarşamba) temmuz ayı meclis toplantısını gerçekleşti. Bozcaadalı Ramazan Öksüz’ün cin..
Turizm toplantısında “denetim” konusuna özel vurgu
Turizm sezonu öncesi değerlendirme toplantısında Kaymakam İbrahim Gültekin ve Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI