Bugun...

"bozcaada-kadin-kooperatifi" İLE İLGİLİ HABERLER

Sokağa çıkma yasağında Bozcaada sessizliğe büründü
Cumartesi günü başlayan ve bayramın son günü olan 26 Mayıs tarihinde sona eren 4 günlük sokağa çıkma yasağından tüm Türk..
Adadaki 39 kişi salgın sürecine dair görüşlerini açıkladı
Mustafa Dermanlı, Koronavirüs (Covid-19) sebebiyle evlere çekildiğimiz dönemde salgın günlerini Bozcaada'da geçiren 39 a..
Sadık Gürbüz'den salgın günlerinde “Bozcaada” türküsü
Uzun süredir yılın bir süresini Bozcaada’daki evinde geçiren oyuncu ve müzisyen Sadık Gürbüz “Bozcaada” ve “Korona Günle..
Sezonun kaderini belirleyecek toplantının taslak metni yayınlandı
Pazartesi günü adadaki birçok kesimin temsil edildiği geniş katılımlı toplantıda ortaya çıkan ve büyük oranda üzerinde m..
Muzaffer Özduran’ı genç yaşta kaybettik
Çanakkale Devlet Hastanesi'nde 15 gündür tedavi gören arkadaşımız, kardeşimiz, ada genci Muzaffer Özduran’ı ne yazık ki ..
Koronavirüs Bozcaada turizmini nasıl etkileyecek?
Bozcaada Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Erkan Yavuz, bu akşam saat 21.00'de olası senaryolar üzerinden Bozcaada tu..
Bozcaada’da 300 ailenin pazar alışverişi kapısına kadar geldi
Geçen hafta başlayan uygulama bu hafta da devam etti. Belediye personeli 300’e yakın ailenin pazar alışverişini gerçekle..
"Köfteci" Lütfü Yetiş'i kaybettik
Bozcaada'nın simge isimlerinden biri olan Lütfü Yetiş 84 yaşında hayatını kaybetti. Çok uzun yıllardır Bozcaada'da köfte..
Koronavirüs salgını sebebiyle seferler haftada iki güne düşürüldü
Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) tehdidi sebebiyle Bozcaada’da yeni önlemler alındı. Yapılan açıkla..
Bozcaadaspor deplasmandan 5-1’lik mağlubiyetle dönüyor
Bölgesel Amatör Lig’in 11. grubunda mücadele eden Bozcaadaspor, İstanbul’da karşılaştığı Alibeyköyspor’a 5-1 yenilerek s..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI