Bugun...

"bozcaada-kadin-kooperatifi" İLE İLGİLİ HABERLER

Bozcaadaspor, evinde 3 puanı kaptı
Süper Amatör Lig’de mücadele eden ilçemizin siyah-beyazlı takımı Bozcaadaspor, Hastanebayırıspor’u 2-1 geçerek lider Ezi..
Samet Turhal, Sosyal Konut projesini duyurdu
Milliyetçi Hareket Partisi Bozcaada Belediye Başkan Adayı Samet Turhal “Sosyal Konut Projesi”nin detaylarını açıkladı. T..
Cevdet Çebi'den Gençlik Meclisi hamlesi!
Bozcaada Belediye Başkan Adayı Cevdet Çebi, adanın genç nüfusuna yönelik devrimsel bir adım atıyor: Gençlik Meclisi'nin ..
Bağdır, “Devlet hepimizin devletidir” dedi, Mutay "Yanlış anlaşılmalar oldu" açıklaması yaptı
AKP Belediye Başkan Adayı Mustafa Mutay’ın “Benim arkamda bir devlet var” cümlelerine CHP İlçe Başkanı Bahar Mete Bağdır..
Göztepe: Bozcaada’nın kadınları ada için karar verecek
CHP Bozcaada Belediye Başkan Adayı Yahya Göztepe ve yönetimindeki 5 kadın meclis adayı her fırsatta önümüzdeki dönemde k..
8 Mart için birçok etkinlik gerçekleştirildi
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde adadaki tüm siyasi partiler çeşitli etkinliklerde adalılarla buluştu. AKP adada bi..
AKP’li Aktan ve Balcı canlı yayın konuğumuzdu
Bozcaada TV’de yayınlanan “Bozcaada’da Siyaset” programında son 10 günde tüm partilerin ikişer meclis üyesi canlı yayın ..
AKP’nin Bozcaada Belediye Başkan Adayı Mutay Çanakkale’deydi
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Bozcaada Belediye Başkan Adayı Mustafa Mutay, yerel seçimler öncesindeki geniş katılımlı ..
CHP’li meclis adayları Durmuş ve Ergül Bozcaada TV'de soruları yanıtladı
Cumhuriyet Halk Partisi’nin önemli isimlerinden ve bu dönem birinci sıra meclis üyesi adayı Hüseyin Durmuş ile üçüncü sı..
MHP’li Samet Turhal stant esnafının sorunlarını dinledi
Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Samet Turhal reçel ve hediyelik eşya stant sahipleriyle Zübeyde Hanım Ç..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI