Bugun...

"bozcaada-kent-konseyi" İLE İLGİLİ HABERLER

Cyclist’in son sayısının kapağında Bozcaada var
Bisiklet dergisi olan Cyclist Türkiye’nin son sayısının konuğu Bozcaada oldu. Dergide geniş yer verilen haberi hazırlaya..
On binlerce materyalin sergilendiği Bozcaada Müzesi 13 yaşında
2006 yılında Hakan Gürüney’in girişimleriyle ve dönemin kaymakamı Bilal Bozdemir’in destekleriyle açılan “Bozcaada Yerel..
2020 model Bozcaadaspor hazır!
2018-2019 sezonunda şampiyon olan, ardından Çanakkale Dardanelspor’u eleyerek BAL’a yükselen Bozcaadaspor yeni oyuncular..
Sosyal medyadan yazdığı mesaj bir köpeğin hayatını değiştirdi
Yazar-senarist Eyüphan Erkul’un Bozcaada dönüşünde Geyikli Otogarı’nda gördüğü Golden cinsi köpeğe ait sosyal medya hesa..
Kahve yazarı Cenk Girginol Bozcaada’da!
Gastronomi yazarı, kahve eğitmeni ve Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü Öğretim Görevlisi Cenk Girginol, “Madam’ın Kahv..
Veli Dede, kurduğu güneş enerji sistemi sayesinde elektrik giderini sıfırlayacak
Bozcaada’da organik üretim yapan “Veli Dede” üretim tesisinin çatısına 10 kW’lik güneş enerji sistemi kuruldu. Yapılan h..
Semih İnce milli takım kampında
Bu sene Danimarka’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsl edecek üç sporcunun seçilmesi için Sinop’ta ya..
Yakamoz’un en leziz mezeleri: “Lakerda” ve “Balık Pastırması”
Bozcaada’nın en tercih edilen meyhanelerinden biri olan Yakamoz 20’nci yılında misafirlerine hizmet vermeye devam ediyor..
Adanın dergisinin 5’inci yılı 3,5 saatlik etkinlikle kutlandı
Bozcaada’nın tek basılı yayın organı Mendirek dergisinin 5’inci yılında derginin yazarları, fotoğrafçıları, emek verenle..
“Tarih Denizinde Bozcaada” kitabı çıktı
Bozcaada Mendirek Dergisi yazarlarından H. Can Yücel’in ilk kitabı “Tarih Denizinde Bozcaada” çıktı. Yücel’in kitabında ..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI