Bugun...

"bozcaada-kent-konseyi" İLE İLGİLİ HABERLER

Bozcaadaspor 9 maç sonra yenildi
Bozcaadaspor Süper Amatör Lig’de Ayvacıkspor’a 1-0 mağlup oldu. Ligin ikinci yarısına yenilgiyle başlayan siyah-beyazlıl..
Mutay, Bozcaada'nın geçmişteki ulaşımını bir video ile anlattı
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Bozcaada Belediye Başkan Adayı Mustafa Mutay “Geçmişte Bozcaada’ya ulaşım nasıldı?” sorus..
Adaylara Bozcaada canları için mama çağrısı
Bozcaada TV’de yayınlanan “Bozcaada’da Siyaset” programında Bozcaada’daki kedi ve köpekler için mama desteği yapmaları ç..
Çebi'den Bozcaada'nın yarınları için yenilikçi adımlar!
Bozcaada için yeni bir sayfa açıyoruz! Belediye başkanlığına aday olarak, adanın doğal ve kültürel mirasını koruyup geli..
Yahya Göztepe ve ekibinin seçim çalışmaları devam ediyor
CHP’nin Bozcaada Belediye Başkan Adayı Yahya Göztepe ve ekibi seçim çalışmaları hakkında genel bir bilgilendirmede bulun..
AKP’nin başkan adayı Mustafa Mutay çalışmalara başladı
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin belediye başkan adayı olarak açıklanan Mustafa Mutay bir yandan meclis üyesi adaylarını b..
Yahya Göztepe, belediye işçileriyle kahvaltıda buluştu
CHP Bozcaada belediye başkan adayı Yahya Göztepe belediye işçileriyle kahvaltıda buluştu. Göztepe kahvaltıda, “Çalışanın..
Bozcaada’da kaç kişi oy kullanacak?
31 Mart Yerel Seçimleri’ne 1,5 ay kalan Yüksek Seçim Kurulu il ve ilçelerdeki seçmen sayılarını açıkladı. Bozcaada’da 2 ..
Murat Aksu, Bozcaada'nın turizmine dair önemli açıklamalar yaptı
Bozcaada TV Youtube kanalında yayınlanan “Kitaplarda Bozcaada” programının konuğu Doç. Dr. Murat Aksu’ydu. Adaya dair bu..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI