Bugun...

"bozcaada" İLE İLGİLİ HABERLER

Selçuk Şirin ve Haluk Şahin’den ortak imza günü
Prof. Selçuk Şirin ve Prof. Haluk Şahin 15 Ağustos Pazar 19.00-21.00 saatleri arasında okuyucusu ile buluşacak. Bozcaada..
‘Tunç Çağı’ndan Günümüze Bir Ada Tarihi’ kitabı çıktı
Bozcaada Kazı Heyeti Başkanı Turan Takaoğlu ve Tarihçi Mithat Atabay birlikte hazırladığı “Tenedos Bozcaada - Tunç Çağı’..
Homeros Okumaları 20. kez gerçekleşti
20. kez Bozcaada’da gerçekleştirilen Ozanın Günü ve Homeros Okuması bu yıl çok yoğun katılımla ve birçok etkinlikle dolu..
Bozcaada didik didik aranıyor, Zeynep Ersoy hâlâ bulunamadı
29 Temmuz Perşembe gününden bu yana bulunamayan ve tüm çalışmalara rağmen izine rastlanılamayan 68 yaşındaki Zeynep Erso..
Zeynep Ersoy’u arama çalışmalarına AKUT da katıldı
29 Temmuz Perşembe gününden bu yana hâlâ bulunamayan alzheimer hastası Zeynep Ersoy için arama çalışmaları devam ediyor...
Çayır Plajı’nda kaybolan gençten iyi haber
Bugün akşam saatlerinde Çayır’da dalış yapan gençten iki saat haber alınamayınca Sahil Güvenlik’e bilgi verildi. Korku d..
Günbatımı mevkii ve ormanlık alanlara giriş yasaklandı
Son günlerde ülkemizde meydana gelen yangınlardan sonra Bozcaada’da da bir dizi önlem alındı. Ormanlık alanlara ve Günba..
Bozcaada'da 3 yeni vaka görüldü
Bozcaada’da dün görülen 2 vakanın ardından, bugün de (22 Temmuz) 3 yeni vaka görüldü. Bu son 3 yeni vakanın adalı olduğu..
Ailenin umutlu bekleyişi sürüyor: Bozcaada’daki arama çalışmalarında 48 saat geride kaldı
Bozcaada’nın Çayır Plajı'nda, 2 gün önce zıpkınla balık avlamak için girdiği denizde kaybolan Emin Atik Meral'i (54) ara..
Kurban Bayramı'nda bir araya gelindi
Zübeyde Hanım Çay Bahçesi’nde mülki idare, yerel yönetim, kurum amirleri, siyasi partiler, sivil toplum örgütleri temsil..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI