Bugun...

"bozcaada" İLE İLGİLİ HABERLER

Bozcaada’da deniz mahsülleri deyince; “Yakamoz”
Yakamoz Restoran 21’inci sezonunda Bozcaada’nın en talep gören restoranlarından olmaya devam ediyor. Adanın marka işletm..
“Eski Kahve” yeni kopsepti ile ilgi çekiyor
Ada merkezinde 14’üncü sezonunu geçiren Eski Kahve, yemek menüsünü hafifleterek Veli Dede markasıyla ürettikleri pastane..
Bozcaada’nın 30 yıldır lezzetli ve özenli işletmesi “Ali Baba Meyhane”
30 senedir Bozcaada’da hizmet veren Ali Baba Meyhane leziz mutfağı, her sene kendini geliştiren menüsüyle ilgi çekmeye d..
Bozcaada Kaymakamı Gültekin: Gönül bağım her zaman baki kalacaktır
Birkaç gün önce Gümüşhane’nin Köse ilçesine tayini çıkan Bozcaada Kaymakamı İbrahim Gültekin sosyal medyadan bir açıklam..
Bozcaada’da iki şüpheli vaka görüldü
Bozcaada’da bugün iki işletmedeki iki kişi koronavirüs şüphesi ile Çanakkale’ye sevk edildi. Bu iki kişinin testlerinin ..
Belediye 30’a yakın ruhsatsız işletmeyi mühürledi
Bozcaada Belediye Başkanlığı, işletme ruhsatı olmayan ancak internet üzerinden satış yaparak konaklama hizmeti veren işl..
Limandaki “Bozcaada Meyhanesi”nden farklı konsept
Bozcaada limanda hizmet veren Bozcaada Meyhanesi yenilenen yüzüyle ve “İster kendin getir, ister bizden iç” kampanyası i..
Leziz pastalar Mir Ada Patisserie’de
Üç yıldır Bozcaada’da yaşayan ve işletmeci olan Duygu Yılmaz, Mir Ada Patisseria isimli yeni mekânı ile hizmet vermeye b..
Bozcaada'da geçen yılları aratmayan bir yoğunluk yaşandı
Bozcaada'da bu hafa sonu önceki yılları aratmayan bir yoğunluk yaşandı. Cumartesi yaşanan yoğunluk nedeniyle bu sene ilk..
Salgının Bozcaada’daki kronolojisi
Bozcaada Mendirek Dergisi dün çıkan son sayısında Bozcaada’da 13 Mart – 15 Haziran tarihleri arasındaki 3 ayda alınan sa..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI