Bugun...

"bozcaada" İLE İLGİLİ HABERLER

Bozcaada Kitap Fuarı sezonu kapattı
Bu sene yedinci defa hizmet veren Bozcaada Kitap Fuarı pazartesi okullar açılacağı bugün son defa hizmet verdi. Fuarda b..
Meclisin olağan toplantısı gerçekleşti
Bozcaada Belediyesi’nin eylül ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Üç ek gündem maddesinin de görüşüldüğü toplantı yaklaşı..
Adanın en köklü organizasyonu “Bağbozumu Festivali” başlıyor!
Bozcaada Belediyesi tarafından bu sene 20’nci defa düzenlenecek “Bozcaada Kültür Sanat ve Bağbozumu Festivali”nin progra..
Bu hafta sonu Bozcaada’da sirtaki var
Bozcaada’da bu sene ikincisi düzenlenecek “Bir Deniz İki Yaka Kol Kola” sirtaki etkinliği bu hafta sonu çeşitli etkinlik..
Bozcaada Ayana Koyu’nda bir gemi karaya oturdu
Pazar günü Bozcaada Tuzburnu açıklarında su alan Kanuni D.S. isimli gemi, sürüklenerek Ayana Koyu açıklarında karaya otu..
Sezon sonu yaklaştı, sefer sayısı azalıyor
Gestaş, 2-16 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak sefer tarifesinin duyurusunu yaptı. Yavaşlayan sezondan ötürü sefer..
Mehmet Yalçın: “Bozcaada şarabı elden gidiyor”
T24 sitesi yazarı, şarap uzmanı Mehmet Yalçın bugünkü yazısında Bozcaada’dan bahsetti. Ada şaraplarıyla ve bağcılığı ile..
“Çavuş, Karga ve Ada” belgeseli TRT’de
“Üzüm ve Karganın Hikâyesi” sloganıyla hazırlanan ve Bozcaada’da çekimleri yaklaşık iki yıl süren “Çavuş, Karga ve Ada” ..
Cafe Lisa’da Nazmi Özüçelik’in imza etkinliği
Günümüzde çeşitli dergilerde yazıları bulunan, resim ve fotoğraf çalışmalarını da sürdüren Nazmi Özüçelik Cafe Lisa’da k..
Pazartesi bir söyleşi, bir sergi adalıları bekliyor
5 Ağustos Pazartesi Haluk Şahin’in Kafa Kafe’deki buluşmasında “şiir” konusu ele alınırken, Zehra Talay’ın sergisi de Ta..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI