Bugun...

"bozcaada" İLE İLGİLİ HABERLER

Kadınların deniz seyrinde bir durak da Bozcaada
23 Nisan’da Bodrum’dan bir yelkenliyle yola çıkan sekiz kadın Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. yılı olan 19 Mayıs’ta S..
Doğa Buluşması beşinci kez Bozcaada’da
Bozcaada Doğa Buluşması bu sene beşinci kez düzenleniyor. Söyleşiler, çevre forumu, piknik ve çeşitli aktiviteler ile be..
Cam sergisi açıldı, dadalar düşüncelerini paylaştı
23 Nisan coşkusu çocukların eserlerinden oluşan cam sergisi ile taçlandı. Çocukların heyecan ve tüm yaratıcılıklarıyla Z..
Çocuklardan sergi: “Camdaki Küçük Eller”
Çocukların heyecan ve tüm yaratıcılıklarıyla Zeynep Aksu Cam Atölyesi’nde hazırladıkları cam eserler, 23 Nisan coşkusunu..
“Bizi Unutma” diyen kanocular Pazar günü Bozcaada’ya ulaşacaklar
Çanakkale Savaşları’nın 100. senesi olan 2015’te Çanakkale’ye kano ile tur yapan ve bunu her yıl ritüel haline getiren G..
Feribottan inen "konteyner ev" anında mühürlendi!
Bugün akşam feribotu ile Bozcaada'ya getirilen konteyner ev büyüklüğü nedeniyle görenleri şaşkınlığa uğrattı. Belediye e..
Öğrenciler adalıları “Bahara Merhaba Şenliği”ne davet ediyor
Bozcaada’da Şubat ayında başlayan ekoloji projesindeki öğrenciler, yarın (Cumartesi) tüm adalıları, “Keserini, testereni..
Bozcaada Yerel Seçimler Tüm Haberler!
Yerel Seçimler nedeniyle Bozcaada nefesini tuttu. Bozcaada Haber, adadaki tüm gelişmeleri bu haber başlığı altında dakik..
Miskin Atölye tüm Bozcaada’ya seramik mama kapları dağıttı
Miskin Atölye’nin kursiyerlerinin emeği ile hazırlanan 100 seramik mama kabı Bozcaada’daki resmi kurumlara ve esnafa dağ..
Bozcaada’da fırtına etkili, seferlerde iptaller var
Bugün (Cuma) Geyikli-Bozcaada hattındaki tüm seferler olumsuz hava koşulları sebebiyle iptal edildi. Bozcaada Haber’e ha..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI