Bugun...

"bozcaadaspor" İLE İLGİLİ HABERLER

Bozcaadaspor ikinci yarıya hazır
Bozcaadaspor Teknik Direktörü İbrahim Zeki Kutver geride kalan ilk yarının değerlendirmesini yaptı. Yeni transferler hak..
Zorlu deplasmanda bir puanı kaptık
Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta mücadele eden Bozcaadaspor, Arnavutköy Belediyespor ile İstanbul’da yaptığı mücadelede 2..
Bozcaadaspor evinde Lüleburgaz ile karşılaşacak
Süper Toto Bölgesel Amatör Lig’e yükselen ilçemizin takımı Bozcaadaspor bu pazar ligdeki ilk maçında Lüleburgaz ile Bozc..
Bozcaadspor’un sezon açılışında renkli görüntüler
İlçemizin siyah-beyazlı takımı Bozcaadaspor’un sezon açılışında önce bugüne dek forma giymiş sembol isimleri “Ustalar Ma..
Bozcaadaspor sezonu açıyor, sembol isimler sahaya çıkıyor
Bozcaadaspor yakında başlayacak yeni sezon öncesi 8 Eylül Pazar taraftarıyla buluşuyor. Pazar günkü sezon açılışında Boz..
2020 model Bozcaadaspor hazır!
2018-2019 sezonunda şampiyon olan, ardından Çanakkale Dardanelspor’u eleyerek BAL’a yükselen Bozcaadaspor yeni oyuncular..
Bozcaadaspor’da Kutver anlaşma yeniledi
Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Bozcaadaspor, teknik direktör İbrahim Zeki Kutver ile anlaşma yeniledi. Kutver, “Amacımız..
İbrahim hocamız Sümeyye hanımla evlendi
Bozcaadaspor Teknik Direktörü İbrahim Zeki Kutver, Çanakkale Melidia Mağaza Müdürü Sümeyye Asker ile hayatını birleştird..
Adalı imecesiyle toplanan prim futbolculara dağıtıldı
Bozcaada Haber tarafından önerilen ve şampiyon olan Bozcaadaspor’un futbolcularına ve teknik ekibine dağıtılmak üzere to..
Bozcaadaspor Dardanel’i devirdi, BAL’a çıktı!
Bozcaadspor Süper Amatör Lig’de yaşadığı şampiyonluğun ardından bugün bir üst lige çıkmak için Çanakkale Dardanelspor il..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI