Bugun...


kostasalto

Bozcaada'da 15 gün içerisinde 3 köpek vuruldu
Bozcaada’da 2 köpeğin havalı tabanca ile vurularak yaralanması olayına bir yenisi daha eklendi. 15 gün içerisinde ikinci kez yaşanan korkunç olayda bu kez Sahil Güvenlik’e ait bir köpek, havalı tabanca ile vurularak yaralandı. Bozcaada Emniyet’i, olayla ilgili soruşturmayı genişletirken failin aynı kişi olup olmadığı merak ediliyor.

Mobil Reklam

Bozcaada'da 15 gün içerisinde 3 köpek vuruldu
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

20 Ocak’ta Zeus ve Dada isimli sahipli iki köpek, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce havalı tabanca ile vurularak yaralanmıştı. Çanakkale’ye sevk edilen köpeklerin vücutlarından saçma çıkartılarak tedavi altına almıştı. Arka Deniz Mevkii’nde gündüz saatlerinde gerçekleşen ve Bozcaada halkını tedirgin eden olayın ardından ilçe emniyetine bağlı ekipler, olayla ilgili soruşturma başlatmıştı. Hatta ilçe emniyeti, olay mahalline yakın bölgedeki bazı evlere giderek vatandaşlardan bilgi almıştı.

BU KEZ SAHİL GÜVENLİK’İN KÖPEĞİNE ATEŞ EDİLDİ

Başta hayvanseverler olmak üzere tüm ada halkını endişelendiren gelişme ile ilgili emniyet, soruşturmasına devam ederken, bu kez Bozcaada Sahil Güvelik personeline ait ve daha 18 aylık olan Karamel isimli köpeğe ateş edildiği öğrenildi. Dün gece ( 2 Şubat Perşembe) Karamel’in birkaç saatliğine salınık olduğu anlarda gerçekleştiği tahmin edilen olayda yine havalı tabanca kullanıldığı düşünülüyor. Sabah saatlerinde köpeğin acı çekerek havlaması ile fark edilen olayın ardından yaralı köpek, Çanakkale’ye tedaviye gönderildi.

Aynı silah ile gerçekleştirildiği düşünülen ve 15 günde 3 köpeğin yaralandığı olay ile ilgili Bozcaada halkı tepkili. İlçe Emniyeti’ne intikal eden olay ile ilgili soruşturmanın genişletildiği bilgine ulaşıldı.




Bu haber 8730 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ