Bugun...


kostasalto

Bozcaada'da ‘yüksek’ sezon başladı!
Bozcaada’da yaz sezonu yoğunluğu tam anlamıyla başladı. İşletmeler yüksek doluşuk oranlarına ulaştı. Güzdüz plajlar, gece restoranlarda yoğunluk gözleniyor.

Mobil Reklam

Bozcaada'da ‘yüksek’ sezon başladı!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam
15 Temmuz haftasının gelmesi itibariyle Bozcaada'da beklenen yüksek sezon tam anlamıyla başlamış oldu. Hafta sonu meyhaneler sokağı, arka deniz, iskele ve ada dışındaki koylarda yoğun kalabalık yaşandı. Çoğunlukla yerli turistlerin adresi olan Bozcaada, havaların da iyice ısınmasıyla özellikle bu hafta sonu turistlerin tatil adresi oldu. Gündüzleri, deniz ve güneşin tadını çıkarmak isteyenler Ayazma’da, Akvaryum’da, Beylik’te ve diğer koylarda keyifli zaman geçirdi. Hafta sonu yaşanan aşırı yoğunluğun, geçen Ramazan Bayramı tatilinde bile yaşanmadığı ifade edildi.
 
Cumartesi günü akşam üstü gün batımını izlemek isteyenler ise yoğun kalabalıktan araçlarını orman yolundan itibaren park etmeye başladı. Rüzgâr güllerine geliş ve gidişlerde park eden araçlar ve yürümekte olan yayalar yüzünden büyük sıkıntı yaşandı. Soruna jandarma müdahale etti; yolun açılması ve araçların trafik akışının sağlanması konusunda yurttaşlara yardım etti.
Akşam saatlerinde ise merkezdeki meyhaneler, barlar ve diğer işletmelerde yoğun insan trafiği gözlendi. Turistlerin yollarda akın akın yürümesi zaman zaman araba ve motor trafiğini aksattı. Özellikle gece 12'den sonra barlarda yerini almaya başlayan turistler mekanları doldurdu. 
İşletmecilerin ve otel sahiplerinin yüzünü güldüren bu hafta sonu sezon açılışının tam anlamıyla gerçekleştiğini ortaya koydu. Hafta sonu yaşanan yoğunluğun ardından işletmeciler hafta içi de yaşanan hareketlilikten memnun. 
 
Hazırlayan: İdil Konuk



Bu haber 3665 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ