Bugun...


kostasalto

Bozcaada'da aşırı yoğunluk devam ediyor
Bozcaada'da 9 günlük bayram tatili dolayısıyla tarihinin en kalabalık günlerini yaşamaya devam ediyor. Tatilcilerin bir kısmı dönerken, feribottan adaya gelenler ve dönüş için feribota binenler izdiham görüntülerine neden oluyor. Öte yandan koylarda ise yasak olmasına rağmen çadırlar kurulmaya devam ediyor. Bozcaadalı yurttaşların bugün Bozcaada Haber'e gönderdiği çadır kent görüntüsünü andıran videolarda Beylik Koyu'nda tatilciler araçlarını kumsala kadar soktuğu gözüküyor.

Mobil Reklam

Bozcaada'da aşırı yoğunluk devam ediyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada'da 9 günlük Kurban Bayramı tatili dolayısıyla tatilcilerin akınına uğradı. Ada tarihinin en yoğun günlerinin yaşandığı belirtilen 9 günlük tatilde tatilcilerin bir kısmı dönerken feribotlar dolu dolu gelmeye devam ediyor.

Tatilcilerin dönüş için feribotlarda kuyruk oluştururken adaya yeni gelen tatilciler karşılaşınca iskelede adeta izdiham görüntüleri yaşanıyor. Gestaş görevlileri ise zaman zaman sıkıntılı anlar yaşasa da tatilcilerin mağdur olmaması için ek mesai yapıyor.

Öte yandan Bozcaada'da yasak olmasına rağmen koylarda çadır kurulmaya devam ediliyor. Bozcaada'ya rezervasyonsuz geldikleri için yer bulamayanlar ve tercih nedeniyle çadırda kalmak isteyenlere Jandarma'nın uyarı yaptığı öğrenildi ancak bugün de tüm koylarda adeta çadır kenti aratmayacak görüntüler yaşanıyor.

Çevre kirliliği ve güvenlik nedeniyle kaygılarını dile getirerek duruma tepki gösteren yurttaşlar koylardan Bozcaada Haber'e fotoğraf ve video gönderdi. Beylik Koyu'nda ise park edecek yer bulamayan tatilciler araçlarını kumsala kadar indirdiği gözlemlendi.

Beylik Koyu

Bozcaada'da yaşanan aşırı yoğunluğun Pazar günü azalması bekleniliyor.




Bu haber 9368 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR
2 Yorum

ADA SEVDALISI
29-08-2018 08:54:00

Adamların kendine saygısı yok, bembeyaz kumsallara saygısı nasıl olsun. Bir zamanların aşık olduğumuz mis kokulu bakir adası gözümüzün önünde erirken, güneş şemsiyesi, plastik artıkları, halı, elbise ve bilimum diğer pisliği atan şahıslara artık ada sevdalıları yüz yüze cevap verecekler, kalite -100 olduğu için buradan yazarak onların neye sebep olduklarını aktarmak, okumamış bu tip cahil kesim için çok zor. Artık adalılar yüz yüze cevap verme aşamasına gelmiş durumdadır. Atıyorsa cezasını çekecek...

ADA SAKİNİ
25-08-2018 19:33:00

Çadırcılar yuzunden Sulubahcenın sahil kısmı ve özellikle sazlıkların arası çöp dolu.BU REZALETE kim dur diyecek..Ada turizmine faydaları aldıkları 2 bira 1 su...Etrafları artık sişe,naylon torba ve pet şişe dolu...

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ