Bugun...


kostasalto

Ali Baba Meyhane, yılbaşı programını açıkladı
Bozcaada’da yaz-kış 12 ay hizmet veren nadir işletmelerden biri olan Ali Baba Meyhane, yılbaşı programını ve menüsünü açıkladı.

Mobil Reklam

Ali Baba Meyhane, yılbaşı programını açıkladı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Nazmi Erbatur’un işlettiği ve 12 boyunca hem adalılara, hem de misafirlere hizmet veren Ali Baba Meyhane, yılbaşında canlı müzik ile yeni yıla “merhaba” diyecek. Dikkat çekici bir menü hazırlayan işletmede 31 Aralık gecesi Damla ve Buzuki Bora’nın Ege’nin iki yakasından seslendirecekleri şarkılarla misafirleri eğlendirecekler. Gecede Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz besteleri de bir süredir mekâna canlı müziği ile ses veren Udi Beytullah Ekgün tarafından seslendirilecek.

Selanik, atom, fava, pazı sarma, patlıcan salatası, ada otları ile başlayacak gecenin salatası ise special salata olarak belirlenmiş. Pancar, keçi peyniri ve cevizli mevsim salatanın renklendireceği masada ara sıcaklar kalamar, sıcak oto otları ve Rum böreği olarak misafirlere sunulacak. Yılbaşı gecelerinin vazgeçilmesi ise fırın hindi ve yeşillikli ada pilavının ardından da tahinli ve cevizli kabak tatlısı menüde yer alıyor. Saatler gece yarısını gösterdiğinde ise sokak partisi ve sucuk-ekmek, kestane yine misafirlere ikram olarak sunulacak.

Rezervasyonların açıldığını belirten yılların işletmecisi Nazmi Erbatur, hem adalıları hem de yılbaşı için adaya gelecek misafirleri ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını belirterek, herkese bereketli bir yıl diledi.

Ali Baba Meyhane’ye rezervasyon yaptırmak isteyenler 0532 638 47 21 numaralı telefonu arayabilirler.

 

Bu bir reklam haberdir.




Bu haber 4006 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ