Bugun...


kostasalto

İttifak partileri meclis adaylarını açıklanıyor
Bozcaada'da ittifak yapan Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti, sosyal medya hesaplarından ayrı ayrı meclis adaylarını açıklıyor. Her iki partide de yine sürpriz isimler var.

Mobil Reklam

İttifak partileri meclis adaylarını açıklanıyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam


31 Mart 2019 seçimleri için Bozcaada'da ittifak yapan CHP ve İYİP meclis adaylarını açıklamaya devam ediyor. CHP daha önce mevcut CHP'li meclis üyesi Recep Yalçın ile birlikte süpriz isim olarak İbrahim Günel'i açıklarken, İyi Parti ise meclis adaylığı için ilk olarak İYİ Parti'yi Bozcaada'da kuran ve ittifak nedeniyle belediye başkanlığından ayrılan eski ilçe başkanı Cevdet Çebi'yi duyurmuştu.

İYİ PARTİ'DE KADIN MECLİS ADAYLARI

Bugün ise ittifak partileri sosyal medya hesaplarından ayrı ayrı 2 meclis adaylarını daha duyurdu.  CHP'de adalıların yakından tanıdığı ve güleryüzlü işletmeciliği ile tanınan Neyran Erbatur ve ada gençlerini temsilen, üniversite mezunu ve özel sektörde çeşitli işlerde çalışan Aykut Turgal açıklanan iki meclis adayı oldu.  

İyi Parti ise hem Bozcaada'da hem de birçok ile ve ilçede görev yapan tecrübeli eski polis olan, son olarak Bozcaada'da işletmecilik yapan İlknur Işın ile adamızın yerel sanatçısı , resim, seramik ve dikiş usta öğreticiliği yapan Arzu Karabıyık'ı meclis adayı olarak açıkladı.

Hatırlanacağı üzere CHP ve İyi Parti ittifak doğrultusunda İyi Parti CHP'nin belediye başkan adayı mevcut Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz'ı destekliyor. Mecliste ise İyi Parti'nin adayı Cevdet Çebi 2'inci sıradan, bugün açıklanan İlknur Işın ve Arzu Karabıyık ise 7 ve 8'inci sıradan aday gösteriliyor. CHP'nin geriye kalan son 2 adayını  Pazar gününe kadar açıklanması bekleniyor.
 




Bu haber 4329 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

adalı
10-02-2019 04:36:00

cevdeti aldınız meclise şimdi yavuzlardan biri de girecekmiş meclis inşaatçılara emanet

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ