Bugun...


kostasalto

Madak’tan 3 atak daha: Araç içi yolcu ücreti 15 Nisan’a kadar iptal!
AKP’nin belediye başkan adayı Erdoğan Madak seçim tarihi yaklaştıkça çalışmalarına iyice hız verdi. Geçen hafta Toplu Konut konusunda girişimde bulunan Madak hafta sonu da adaya gelen Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü ile görüştü.

Mobil Reklam

Madak’tan 3 atak daha: Araç içi yolcu ücreti 15 Nisan’a kadar iptal!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AKP) belediye başkan adayı Erdoğan Madak seçmen ziyaretlerinin yanı sıra adaya dair projelerini ve yapılacakları da bir bir açıklamaya devam ediyor. Toplu Konut konusunda geçen hafta girişimlerini halkla paylaşan Madak, hafta sonu da Bozcaada’da Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp ile görüştü. Bozcaada 20 Eylül Stadı’nı gezen heyet içerisinde İl Müdürü Alp ve başkan adayı Madak’ın haricinde AKP’li yöneticiler ve Bozcaada Kaymakamı İbrahim Gültekin de vardı.

Heyet, stat ziyaretinin ardından da Bozcaada’ya öğrenci yurdu yapılması konusunda arazi incelemesi gerçekleştirdi. Ziyarete ilişkin Bozcaada Haber’e açıklama yapan Erdoğan Madak, “Bozcaada’da Gençlik ve Spor İl Müdürümüzü ağırladık. Kendisi ile kapalı spor salonunun yapımı süreci ile ilgili bilgi almanın yanında yerinde incelemelerde bulunduk. Ayrıca stadyumumuzun tribün kısmındaki oturma alanlarının yenilenmesi ve tribünün boyanması sözünü aldık. Ayrıca üniversite açısından Bozcaada’ya öğrenci yurdu yapılması durumu hakkında da görüş alışverişinde bulunduk. Araziyi yerinde inceleme yaptık. Her şey Bozcaada için. İnşallah Bozcaada’yı süper bir gelecek bekliyor. Bozcaada için eksik olan ne varsa inşallah en kısa sürede tamamlanacak” dedi.

ARAÇ İÇİNDEKİ YOLCUDAN ALINAN ÜCRET İPTAL EDİLDİ

Gestaş Denizcilik İşletmeleri daha önce görülmemiş bir uygulama ile yaklaşık 6 ay önce Bozcaada-Geyikli ve Gökçeada-Kabatepe hattında araç içindeki yolculardan da ücret almaya başlamıştı. Boğaz hatlarında uygulanmayan ve sadece bu iki hatta uygulanan ayrımcı uygulamaya tepkiler gelse de Gestaş uygulamayı devam ettirmişti. Dün (Salı) Erdoğan Madak sosyal medya hesabından bu uygulamanın kış mevsiminde kaldırıldığını duyurdu.

Madak, “Adamızın bir sorununa daha çözüm ürettik. Seçim sürecinde Gestaş Yönetimi ve Genel Müdürü ile kış döneminde adamıza geçen araçlarda araç içi yolcu ücreti alınmaması konusunda talepte bulunmuş idik. Yönetim kurulu konuyu değerlendirmiş ve bugün itibari ile 15 Aralık ile 15 Nisan arası (kış döneminde) araç içi yolcu ücreti alınmayacağı kararı alınmıştır. Uygulama yarından itibaren başlayacaktır. Bozcaada’mıza hayırlı olsun” dedi.

Uygulamanın tamamen kaldırılmaması, 15 Nisan tarihinden itibaren yeniden yürürlüğe giriyor olması bazı adalılarda, “Bu seçim yatırımı mı” kuşkusu yaratsa da Erdoğan Madak uygulamanın her sene 15 Aralık – 15 Nisan arasında devam edeceğini yineledi.

 




Bu haber 4580 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ