Bugun...


kostasalto

AKP Çanakkale Milletvekili Turan Bozcaada'yı ziyaret etti
Çanakkale AKP Milletvekili Bülent Turan, dün Bozcaada’yı ziyaret etti. AKP’nin Bozcaada’daki seçim bürosunun açılışını gerçekleştiren Turan konuşmasında“Önümüzde 5 yıl seçim yok bir daha. Bu 5 yıl boyunca devletiyle, milletiyle beraber yol yürüyen, Ankara, Çanakkale, Bozcaada dengesini iyi kuran yönetimlere ihtiyaç var” dedi.

Mobil Reklam

AKP Çanakkale Milletvekili Turan Bozcaada'yı ziyaret etti
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Çanakkale AKP Milletvekili ve Çanakkale Grup Başkanvekili Bülent Turan, 11 Mart Pazartesi günü Bozcaada’yı ziyaret etti. AKP İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün’ün de katıldığı açılışta Turan,  “Bozcaada Türkiye’nin en özel bölgelerinden bir tanesi. Cumbalı evleri, sahilleri, tertemiz güler yüzlü insanları. Burası başka bir yer. Buranın oy verirken iki defa düşünmesi lazım. Önümüzde 5 yıl seçim yok bir daha. Bu 5 yıl boyunca devletiyle, milletiyle beraber yol yürüyen, Ankara, Çanakkale, Bozcaada dengesini iyi kuran yönetimlere ihtiyaç var” dedi.

Açılışta konuşan AKP’nin Bozcaada Belediye Başkan Adayı Avukat Erdoğan Madak, “Bizler yola çıkarken Bozcaada için ne yapsak az dedik ve öyle yola çıktık. Bozcaada Aşk dedik hem adamızın yapılmamış hizmetlerini yapmayı adamızın kayıp yıllarını telafi etmeyi hem de halkımızla aramızda gönül köprüleri kurmayı hedefledik. Adaylığımızın netleşmesinin hemen sonrasında adamızın eksik olan neyi varsa onu tamamlamak için çalışmaya başladık. Temel sorunlar olarak gördüğümüz ulaşım, barınma ve sağlık hizmetlerinde ki eksiklerin giderilmesi önceliğimiz oldu" dedi.




Bu haber 2517 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ