Bugun...


kostasalto

İlk mahkeme skandal bir karara imza attı!
Dört gün önce gerçekleşen Ramazan Öksüz cinayetiyle ilgili olarak bugün önce savcı, ardından da hakim karşısına çıkan 11 zanlıdan 3’ü tutuklu yargılanacak. 8 zanlı ise adli kontrol şartı ile salıverildi. Bozcaadalılar karara tepki için 23.30'da Cumhuriyet Meydanı'nda toplanıyor!

Mobil Reklam

İlk mahkeme skandal bir karara imza attı!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Ramazan Öksüz cinayetiyle ilgili olarak 11 zanlı bugün savcı karşısına çıktı. Öğle saatlerinde başlayan ifadelerin ardından savcı mütalaasında 8 zanlının tutuklu, 3 zanlının ise tutuksuz olarak yargılanmasını istedi.

Ardından sorgu mahkemesinde hakim karşısına çıkan 11 zanlıyı dinleyen hakim sadece C.A., Ö.G. ve A.K.’nin tutuklu olarak yargılanması, diğer 8 zanlının ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanması kararını verdi. Hakimin verdiği bu karar Bozcaada’da şok etkisi yaratırken, adalılar kararı “skandal” olarak nitelendirdiler.

Üzüntü ve öfkelerini dile getiren Bozcaadalıların bugün (Salı) 23.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda verilen bu kararı protesto etmek için toplanacakları öğrenildi.

Ayrıca mahkemeya katılan Ramazan Öksüz’ün avukatlarından edinilen bilgilere göre zanlıların sekizinin darpa karıştıklarını kabul ettikleri belirtildi. Zanlıların ağız birliği içinde olduğunu ifade eden avukatların cinayet sonrasında zanlıların ağız birliği yapması ve yerdeki kanların yıkanması gibi olayları da organize ettiklerinden şüphelendikleri bir ismi de mahkemeye verecekleri öğrenildi. Avukatlar dosyayı aldıktan sonra karara itiraz edecekleri, hatta savcının da hakimin verdiği karara itiraz edeceği bilgisine ulaşıldı.




Bu haber 9149 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ