Bugun...


kostasalto

Edebiyat Buluşması’nın ilk konuğu Faruk Duman’dı
Salhane Edebiyat Etkinlikleri Faruk Duman’ın katılımıyla dün başladı. Birçok yaşam, kültür ve sanat festivaline ev sahipliği yapan Bozcaada’da bu yıl ayrıca bir edebiyat etkinliği de düzenleniyor.

Mobil Reklam

Edebiyat Buluşması’nın ilk konuğu Faruk Duman’dı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Belediyesi tarafından desteklenen Salhane Edebiyat Günleri dün başladı. İlk konuk Faruk Duman oldu. Temmuz, ağustos ve eylül aylarında gerçekleşecek etkinliklerde yazar söyleşileri, imzalar ve farklı okumalar yapılacak. Bu yıl ilki düzenlenen ve her sene yapılması planlanan edebiyat etkinliklerinin söyleşi ve imzaları Bozcaada’nın etkileyici tarihi mekânı Salhane’de gerçekleşecek.

Salhane Edebiyat Etkinlikleri’nin bu yılki ilk konuğu Faruk Duman oldu. Son romanı “Sus Barbatus” ile 2019 Orhan Kemal Roman Ödülü’nü kazanan Faruk Duman’ın ardından etkinlikler, Mine Söğüt (3 Ağustos), Mirgün Cabas (24 Ağustos) ve Murat Gülsoy (7 Eylül) ile yapılacak söyleşi ve imzalarla devam edecek.

Ayrıca Bozcaada’da yazarlara ev sahipliği yapacak olan Güneşli Bahçe’de de “Günbatımı Okumaları” düzenlenecek. Salhane Edebiyat Etkinlikleri 5-6 Ekim tarihleri arasında yapılacak kapanış toplantılarıyla son bulacak.




Bu haber 3220 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ