Bugun...


kostasalto

Yakamoz’un en leziz mezeleri: “Lakerda” ve “Balık Pastırması”
Bozcaada’nın en tercih edilen meyhanelerinden biri olan Yakamoz 20’nci yılında misafirlerine hizmet vermeye devam ediyor.

Mobil Reklam

Yakamoz’un en leziz mezeleri: “Lakerda” ve “Balık Pastırması”
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bu sene Bozcaada’daki 20’nci yılını dolduran Yakamoz Restoran geniş menüsü ve hizmet kalitesiyle misafirlerine hizmet vermeye devam ediyor. 60’a yakın meze çeşidiyle geniş mutfağa sahip olan işletme ayrıca ara sıcaklar, balık, kırmızı et çeşitleriyle de müşterisini memnun ediyor.

Ada şaraplarını serviste sunma konusunda hassas olan Yakamoz’da tüm alkol çeşitlerini de bulmak mümkün. Aynı anda 160 kişiye hizmet verebilen işletmede eskiden beri çalışan kadroya her sene yeni çalışanlar da ekleniyor. Gediklilerinin vazgeçemediği Yakamoz, Bozcaada Kalesi manzarasıyla geceyi uzatmak isteyenleri uğrak yeri.

Bozcaada İskelesi’ne yanaşan feribottan inen misafirleri limanda karşılayan işletme, ada rüzgârını ve iyot kokusunu hissetmek isteyenlerin de durağı.

Yakamoz Restoran’ın en beğenilen mezeleri arasında “lakerda” ve “balık pastırma” var. İşletmeye can veren Zeki Ayaşlıgil her sene kendi elleriyle kasım ayında hazırladığı lakerdaları müşterilerine sunarken, “balık pastırma”nın da adada ilk kez kendi mutfaklarından çıktığını dile getiriyor.

Bu iki özel lezzetin haricinde Ege otlarının kavrularak hazırlandığı “Sıcak Ot Kavurma” da yine en çok tercih edilen mezelerin başında. “Sübye Güveç” de tereyağda hazırlanıyor ve servis ediliyor.

20 yılı geride bırakan Yakamoz Restoran, Bozcaada’ya gelen misafirleri ve adalıları liman içerisindeki ufak tekneler, kırmızı fener, Bozcaada Kalesi ve elbette deniz manzarasındaki masalarda keyifli vakit geçirmeye bekliyor. 

Yakamoz’un iletişim bilgileri şu şekilde:

https://www.instagram.com/yakamozbozcaada/

Rezervasyon: +90 286 697 03 98 

 




Bu haber 4440 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ