Bugun...


kostasalto

Rum mahallesinin 3 odalı pansiyonu “Mürevi” misafirlerini bekliyor
Mürevi, bu sene de şahane! “Ada Kızı Mür” lakabıyla tanınan Mürüvvet Kuralay’ın işlettiği 3 odalı pansiyonda sakız gibi çarşaflar, %100 doğal malzemelerden oluşan kahvaltılar sizi bekliyor.

Mobil Reklam

Rum mahallesinin 3 odalı pansiyonu “Mürevi” misafirlerini bekliyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Mürüvvet Kuralay... Bozcaada’da yaşayanlar onu “Ada Kızı” olarak tanıyor. Mor renge düşkünlüğünü 3 odalı pansiyonuna taşıyan Kuralay, kahvaltısındaki malzemeleri de ada dışındaki bahçelerinde yetiştiriyor. Mevsiminde domates, salatalık, biber haricinde yumurta da folluktan! Bahçedeki kovanlardan elde edilen ballar, adada toplanan zeytin ağaçlarından yapılan zeytinler, zeytin yağları... 

Reçeller zaten ailenin en iyi bildiği şeylerden, çünkü hem kendileri için, hem işletmeleri için, hem de satmak için kış boyunca üretime devam ediyorlar. Kuralay, “Peynir ve tereyağ haricindeki kahvaltılarımızdaki her şeyi kendim yetiştiriyorum” diyor. 

Organik tarımla ilgilenen ve aynı zamanda çocukluktan beri bağlarda da çalışan Mürüvvet Kuralay, ada bağlarını, üzüm türlerini, bağcılığın her aşamasını iyi bildiğini söylüyor. 

“Temizlik deyince akan sular durur” diyor “Ada Kızı Mür”. Sakız gibi çarşaflar, tertemiz zeminleri, bordürleri tuvalet ve banyo. “Temizlik işlerine bakan yardımcımız temizliği yaptıktan sonra tek tek 3 odayı da aynasından yatak başına kontrol ediyorum. Bu konuda titizim ve hassasım, adalılar beni tanır, bilir” diyor.

Mür Evi, sezonu açtı ve misafirlerini beklemeye başladı. Morların, pembeler, beyazların arasında Rum mahallesindeki iki katlı şirin konuk evinde, Bozcaada’nın en güzel zamanlarını yaşamaya başlayabilirsiniz!

 

Telefon: +90 538 893 24 41

Instagram: bozcaada_murevi

 




Bu haber 3514 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ