Bugun...


kostasalto

Pazartesi bir söyleşi, bir sergi adalıları bekliyor
5 Ağustos Pazartesi Haluk Şahin’in Kafa Kafe’deki buluşmasında “şiir” konusu ele alınırken, Zehra Talay’ın sergisi de Talay Şarap Fabrikası’nın arka sokağında sanatseverler ile buluşacak.

Mobil Reklam

Pazartesi bir söyleşi, bir sergi adalıları bekliyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada, 5 Ağustos Pazartesi günü iki kültür-sanat etkinliğine ev sahipliği yapacak. Gazeteci-yazar Haluk Şahin’in her Pazartesi kadim dostu rahmetli Tahir Günday anısına gerçekleştirdiği “Pazartesi Buluşmaları”nda bu haftanın konusu şiir olacak. Kafa Kafe’de saat 18.00’de başlayacak sohbete tüm adalılar davet edilirken, Şahin sosyal medya hesabından, “Tahir Günday’ın anısına sohbetlerde bu hafta konumuz şiir. Bir zamanların vazgeçilmezi şiir hayatımızdan çekildi mi? Öyleyse? Herkesin bir şiir okuma hakkı olacak. Ben dahil!” diyerek katılımcılarla birlikte şiirler okunacağı bilgisini verdi.

Zehra Talay’ın “Bozcaadalı Portreler ve İmgeler” fotoğraf sergisi de yine Pazartesi akşamı yapılacak açılış kokteyli ile sanatserverlerle buluşacak. Saat 19.00’da Talay Şarap Fabrikası’nın arkasındaki sokakta gerçekleşecek serginin açılış kokteyline de tüm adalılar ve adadaki sanatseverler davetli.

 




Bu haber 3571 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ