Bugun...


kostasalto

Cafe Lisa’da Nazmi Özüçelik’in imza etkinliği
Günümüzde çeşitli dergilerde yazıları bulunan, resim ve fotoğraf çalışmalarını da sürdüren Nazmi Özüçelik Cafe Lisa’da kitaplarını imzalıyor.

Mobil Reklam

Cafe Lisa’da Nazmi Özüçelik’in imza etkinliği
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Nazmi Özüçelik, 24 Ağustos Cumartesi 17.00-19.00 saatleri arasında kitaplarını imzalayacak. Bozcaada Türk Mahallesi’nin en eski işletmelerinden biri olan Cafe Lisa’da gerçekleşecek etkinliğe tüm adalılar ve adadaki sanatseverler davetli.

NAZMİ ÖZÜÇELİK KİMDİR?

Nazmi Özüçelik (d.1950) İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Kimya mühendisliği, İstanbul Üniversitesi'nde İşletme Ekonomisi Yönetimi Uzmanlığı (MBA) ve Avustralya’da Tasmanya Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Resim ve Seramik öğrenimi gördü. Video ve Kısa Film Kurslarına katıldı. Yarışmalarda Seramik ve minyatür heykel dallarında ödüller aldı.

Avustralya'da yaşadığı dönemde 4EB Radyosu Türkçe Bölümünde dört yıl programcı ve sunucu olarak amatör radyoculuk ve uzun yıllar Etnik SBS Radyosu için Türkçe Bölge Muhabirliği yaptı. Sidney’de çıkan haftalık Dünya Gazetesi’nde iki yıl köşe yazıları yazdı. Bir öyküsü 2008’de ‘Sözcükler’ Edebiyat Dergisi’nde yayımlandı. Yurt dışında bir öykü yarışmasında ikincilik ödülü aldı. ‘Akşam Ötüşleri’ adlı ilk şiir kitabı 2016 yılında, ‘Kalbi kırıklar Cenneti’ adlı öykü kitabı ise 2019 yılı başında yayımlandı.

Günümüzde çeşitli dergilerde yazıları bulunan yazar, şairliği yanında, resim ve fotoğraf çalışmalarını da sürdürmektedir.




Bu haber 2650 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ