Bugun...


kostasalto

Bozcaadaspor ikinci yarıya hazır
Bozcaadaspor Teknik Direktörü İbrahim Zeki Kutver geride kalan ilk yarının değerlendirmesini yaptı. Yeni transferler hakkında da bilgi veren hocamız ikinci yarı için de umutlu konuştu.

Mobil Reklam

Bozcaadaspor ikinci yarıya hazır
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaadaspor Teknik Direktörü İbrahim Zeki Kutver ile Mustafa Dermanlı bugün bir röportaj gerçekleştirdi. Bozcaada Podcast hesabından yayınlanan kayıtta Kutver Bölgesel Amatör Lig’de 16 puanla tamamladıkları ilk yarıyı değerlendirirken takımda ayrılan ve takıma katılan futbolcuları da belirtti. Altı oyuncunun takımdan ayrıldığını, yedi oyuncuyla da anlaşılarak ikinci yarıya hazır olduklarını belirten İbrahim Zeki Kutver Bozcaada’da yaptıkları dört günlük kampın ardından Çanakkale’de günlük çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Bozcaadaspor’da Okan Kuru, Kadir Değer, Barış Zorlu, Tarkan Hancı, Ayhan Öztunç ve Fadıl Karaahmetli takımdan ayrılırken İsa Çelik, Ali Dinçgözoğlu, Samet Şenoğlu, Emin Can, Kadir Köse, Hakan Aykaş ve Baha İnce takıma dahil oldu.

İlk yarıda bazı maçlarda hataları sebebiyle çok eleştirilen kaleci Ayhan Öztunç’un yerine Ali Dinçgözoğlu ikinci yarıda kalemizi koruyacak.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta mücadele eden Bozcaadaspor ligin ilk yarısını 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile 16 puan ve 9’uncu sırada tamamlamıştı. 19 Ocak’ta başlayacak ikinci yarıdaki ilk maçımız sezonun ilk yarısında adada yendiğimiz Lüleburgaz’la deplasmanda olacak.

Ayrıca Türkiye Kupası hedeflerinden sapma olmadığını dile getiren Kutver, takıma destek veren herkese tek tek teşekkür etti. Takımın ekonomisi üzerine de görüşlerini belirten başarılı teknik direktör, Bozcaadaspor kulübünde 150’ye yakın lisanslı futbolcunun ter döktüğünü ve her yaş kategorisinde takım çıkartan Çanakkale’nin nadir kulüplerinden biri olduğunu dile getirdi.

Bozcaada Podcast hesabından yayınlanan röportajın tamamını aşağıdaki linki tıklayarak dinleyebilirsiniz.




Bu haber 4460 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ