Bugun...


kostasalto

Bozcaada Tv, referandum yayınlarına başlıyor
Referandum konusunda Bozcaada Tv canlı yayınlarla adanın nabzını tutuyor. Pazartesi (yarın) saat 15.00'den sonra siyasi parti temsilcilerine ve isteyen herkesi ekranımız açık.

Bozcaada Tv, referandum yayınlarına başlıyor
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz ve CHP İlçe Başkanı Hüseyin Durmuş canlı yayına katılacaklarını belirttiler.

AKP İlçe Başkanlığı’ canlı yayın teklifimizi önce sıcak karşılarken akşam saatlerinde yayına katılmayacaklarına açıkladılar.

MUTAY RENGİNİ BELLİ ETMEK İSTEMEDİ

Adaya dair bazı konularda açıklamalarda bulunan ve 20 sene belediye başkanlığı yapan adanın etkili isimlerinden Mustafa Mutay da canlı yayına katılmasının doğru olmayacağını söyleyerek, "Benim referandum konusunda herhangi bir görüş açıklamam doğru olmaz. Herkes hür iradesi ile sandığa gidecek oyunu kullanacak. Türkiye’ye ve Bozcaada için hayırlısı olsun" açıklamasını yaptı.

Geçen hafta hareketli olaylara sahne olan ve il başkanlığı tarafından lav edilen eski MHP ilçe başkanlığı da kişisel görüşlerini açıklama konusunda davette bulunduk. Davetimize ilerleyen saatlerde cevap gelecek.

Bozcaada TV'nin yarın (Pazartesi) 15.00'den itibaren yapılacak canlı yayınına katılmak isteyen siyasi partilere ve isteyen adalılara ekranımız açık olacak.

Bozcaada Tv'yi Facebook'tan takip etmek için >Tıklayınız<




Bu haber 3732 defa okunmuştur.

YORUMLAR

bağımsız
10-04-2017 22:41:00

bu işin mustafa mutayla ne ilgisi var yahu.o da bizim gibi sade vatandaş,siyaset dışında ,partisi yok.mutay da rengini belli etsin demekle aynı baskıyı sizde yaratıyorsunuz o zaman eleştirdiğiniz partililerden ne farkınız kalıyor.herkesin özgür iradesi istediği yere verir.

Emrah Çınar
10-04-2017 12:36:00

Mustafa Başkan'ın rengini belli etmemesi normal ancak yıllarca AKP bana yeşil ışık yaktı ama asla AKP ile birlik olmam demiş bir eski belediye reisinin şu sıralar rengini gizlemesi ayrı bir konu. Sanırım AKP ile yakın teması var son zamanlarda. Evet derse ya da AKP ile beraber çalışırsa (ilçe başkanlığı gibi) adada çoğunluk olan AKP karşıtlığı nedeni ile siyasi hayatı sadece gücü elinde bulundurmak istemesi ile devam eder. Tabii "Hayır" derse de bu sefer AKP ile arayı açacak ve sığınacak son limanı da kaybedecek. Mutay siyasete girecek ise iki yol deneyece.Ya AKP'den bir şekilde  belediye başkanı adayı olacak ki AKP'den aday olan Mustafa Mutay'ı artık seçmezler, ya da İlçe Başkanlığı'na oynayacak amaç güç olacak. İkincisi ise, rengini belli etmeyecek ve referandumun sonucuna göre AKP ile yakınlaşacak. Hayır çıkması durumunda belki de Meral Akşener'li MHP ile birlikte olacak. Fakat bir gerçek var, Bozcaada Belediye Başkanı olmanın yolu şimdi ve her zaman kocaman hayırdan geçiyor.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI