Bugun...
Bozcaada'da hafta sonu yaşanan yoğunluk!





Bozcaada, geçen hafta sonu yaşadığı yoğunluğu tekrardan yaşadı. Yaşanan aşırı yoğunlukta emniyet, jandarma ve zabıta ekipleri tam mesai yaparak tatilcilere maske konusunda uyarıda bulundu.Uyarılara rağmen maske takmayan tatilcilere ise cezai işlem uygunlandı. Ancak yaşanan yoğunluk nedeniyle plajlarda, sokaklarda, caddelerde sosyal mesafe kuralına uyulamadı. Ada dışında ise Jandarma ve Zabıta ekipleri çadır kuranlara müdahale ederken, gün batımında yaşanan yoğunluk ise kontrol edilmekte zorlanıldı. 

Yaşanan yoğunlukta tatilciler araçlarını park edecek yer bulmakta zorlandı. Bu nedenle zaman zaman trafiğe açık sokaklarda, caddelerde trafik kitlendi. Özellikle yanlış park nedeniyle trafiğin kitlendiği anlarda emniyet yetkilileri müdahalede bulundu.

Gece 24.00'dan sonra ise tüm işletmelerin kapatılması ile tatilciler 02.00'ye kadar ada merkezinde sokaklarda ve caddelerde vakit geçirdi. Bu anlarda da emniyet ve zabıta ekipleri maske ve asayiş denetiminde bulundu. 

Gestaş'ın tek feribot ile çalışmasından dolayı tatilciler hem adaya gelirken hem de dönüşte saatlerce kuyrukta beklemek zorunda kaldı. Saatlerce kuyrukta bekleyen tatilciler tepkilerini sosyal medyadan dile getirdi. 




Bu video 34981 defa izlenmiştir.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

 YUKARI