Bugun...
Bozcaada’dan haberiniz olacak…


Ulaş Bayram
ulasbayram@hotmail.com.tr
 
 

Adada bulunduğum kısa süre içinde gözlemlediğim en önemli konu kuşkusuz herkesin birbiriyle sıcak ilişkiler kurması ve adayla ilgili yaşanan herhangi bir gelişmeden haberdar olmak istemesiydi.

Yaşadığı yerin sorunlarıyla yakından ilgilenen, gelecekle ilgili kaygı duyan ve bunu yüksek bir sesle dile getirmekten çekinmeyen yürekli birçok insan yaşıyor Bozcaada’da…

Tabii bir de adayla ilgili her detayın peşinden koşan sevgili dostum Serkan İlik’in çabaları gerçekten takdire değer…

Bozcaada’yı ilgilendiren her haberin peşinden korkmadan koşması ve bunu hiçbir karşılık beklemeden yapması birlikte yola çıkmamız için yeterli bir neden!

Adada, gazete yayını kurma fikrini bana açtığında ‘daha önceki tecrübelerime dayanarak’ doğrusu bugünkü kadar inançlı değildim. Zaman bize şunu gösterdi ki; adanın gerçekten dürüst, tarafsız ve ahlâklı bir haber yayınına ihtiyacı var.

İşte bugün bozcaadahaber.net web sitesi ile adanın nabzının attığı bir yayını hayata geçirmeye başladık. Artık haber portalımızda politikadan ekonomiye, magazinden kültür ve sanata, Bozcaadaspor’dan özel söyleşilere kadar birçok haberi okuma fırsatı bulacaksınız. Bununla birlikte adanın tanınmış simalarının köşe yazıları da sizlerle birlikte olacak.

Amacımız; gelişen turizm ile büyük bir ekonomik potansiyele sahip Bozcaada’nın sesini Türkiye’ye ve dünyanın birçok noktasına ulaştırmak olacaktır. Bunu yaparken de; Ahmet’in adamı, Mehmet’in gazetesi veya Cemil’in silahşörü olmayacağız.

Kimsenin özel hayatına müdahale etmeden ama yeri geldiği yerde kirli çamaşırları da ortaya dökmekten çekinmeyen bir haber sitesi olacak bozcaadahaber.net!

Eleştirilere ise her zaman açığız.

Sitemizin adaya katma değer sağlayacağına inanıyor, keyifli okumalar diliyorum…



Bu yazı 46713 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI