featured

Bozcaada’da Sert Poyraz Sebebiyle Feribot Seferleri İptal





Bozcaada, bu geceden itibaren sert poyrazın etkisi altına giriyor. Kuvvetli rüzgarlarla birlikte sıcaklıkların da düşmesi beklenirken, deniz ulaşımı da olumsuz etkilenecek.

Gestaş tarafından yapılan açıklamaya göre, 18 Mart Salı günü Bozcaada-Geyikli hattında sabah seferleri hariç tüm feribot seferleri iptal edildi. Buna göre, Bozcaada’dan 07.00 ve 10.00, Geyikli’den ise 08.00 ve 11.00 seferleri planlandığı şekilde yapılacak. Ancak günün geri kalanında hava muhalefeti nedeniyle başka sefer düzenlenmeyecek.



Meteoroloji tahminlerine göre, 19 Mart Çarşamba günü poyrazın şiddetini daha da artırması bekleniyor. Bu nedenle, çarşamba günü de feribot seferlerinde aksamalar veya iptaller yaşanabileceği öngörülüyor. Yolcuların sefer bilgilerini takip etmeleri tavsiye ediliyor.

20 Mart Perşembe günü ise rüzgarın etkisini kaybetmesi ve feribot seferlerinin normale dönmesi bekleniyor.



Bozcaada ve Geyikli hattını kullanacak yolcuların, Gestaş’ın resmi duyurularını takip etmeleri ve planlarını hava şartlarına göre ayarlamaları öneriliyor.

Bozcaada’da Sert Poyraz Sebebiyle Feribot Seferleri İptal
Yorum Yap




E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bozcaada Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!