featured

Bozcaada’da bazı seferler iptal






Bozcaada yarın (27 Ekim Pazartesi) bir gün sürecek lodos fırtınasının etkisi altına girecek. 28 Ekim Salı gününden itibaren ise günlük güneşlik havalar geri dönecek.

Yarın etkisini artıracak lodos nedeniyle Gestaş, Geyikli-Bozcaada hattında bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Buna göre Geyikli’den saat 11:00 ve 15:00, Bozcaada’dan ise saat 10:00 ve 14:00 seferleri yapılmayacak. Diğer seferler tarifeye göre düzenlenecek.



28 Ekim Salı günü lodosun etkisini iyice azaltmasıyla birlikte seferler normale dönecek. Çarşamba günü ise rüzgarın yönü poyraza dönecek. Bozcaada yazdan kalma, rüzgarsız ve güneşli günler bekliyor.



Bozcaada’da bazı seferler iptal
Yorum Yap




E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozcaada Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Vasil Bozcaada
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.