Bugun...


kostasalto

Edirne’yi yenerek 3 puan aldık ama sevinemedik!
Bozcaadaspor, sahasında Edirne'yi 2-1 yenerek galibiyet hasretine son verdi. Ancak mağlubiyeti hazmedemeyen ve birçoğu alkollü olduğu iddia edilen Edirnesporlu taraftarlar, feribotta bir oyuncumuza saldırınca yine futbola yakışmayan görüntüler yaşandı. Olayların ardından Bozcaadasporlu futbolcular kendi memleketinde güvenlik gerekçesi ile çevik kuvvet otobüsüne bindirilirken, adalılar her hafta yaşanan olaylara önlem alınmamasına tepki gösterdi.

 Edirne’yi yenerek 3 puan aldık ama sevinemedik!
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaadaspor bugün sahasında ligin iddialı takımlarından Edirne'yi ağırladı. Edirneli ve Bozcaadasporlu taraftarların ilgi gösterdiği mücadelenin ilk yarısında Bozcaadaspor rakibine göre daha üstün futbol oynadı. Siyah beyazlı takımımız devre arasına Uğur Kaçar'ın golü ile 1-0 önde girdi. İkinci yarıda da Bozcaadaspor mücadelede rakibine baskısını sürdürse de maçın hakeminin en küçük müdahalede sürekli olarak oyunu aleyhimize durdurması, verdiği sarı kartlar ve 83'te Mert Güneş'i ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atması hem futbolcularımızı hem de adalı taraftarları çileden çıkardı.

Ancak ikinci yarıda takımımız Melih Küçük'ün golüyle durumu 2-0 yapmayı başardı. Edirne'nin son dakikalarda topu kalemize göndermesi ile de mücadele 2-1 Bozcaadaspor'un galibiyeti ile sona erdi.

Böylelikle Bozcaadaspor 7 haftalık galibiyet hasretine son vererek ligde 13 puanla 10'uncu sıraya yükseldi. Edirne ise 18 puanla ligde 4. sırada kaldı.


FUTBOLCULARIMIZ ÇEVİK KUVVET ARABASINA BİNDİRİLDİ!

Mağlubiyeti hazmedemeyen ve birçoğunun alkollü olduğu iddia edilen Edirneli taraftarlar maç sonunda çevik kuvvet eşliğinde feribota bindirildi. Ancak bu anlarda rakip taraftarlar sık sık Bozcaadaspor'a ve Bozcaadalı taraftarlara hakaret yağdırdı. Edirneli taraftarlar feribotta Bozcaadaspor oyuncularına da hakaret yağdırarak üzerine yürüdü. Bu anlarda Edirneli taraftarlar siyah-beyazlı futbolcumuz Ahmet Fırat Ekinci'yi saldırdı. Bu olayın ardından feribotta gergin anlar yaşanırken, çevik kuvvet iki tarafı da sakinleştirmeye çalıştı.

Bozcaadasporlu futbolcular ise can güvenliği endişesi ile feribota binmek istemedi. Bozcaadalı taraftarlar ise alkollü olduğu iddia edilen taraftarların gemiden indirilerek hem alkol muayanesi hem de adli işlem yapılmasını, iki taraftarın aynı feribotta yolculuk etmemesini istedi. Ancak Bozcaadasporlu futbolcular kendi memleketinde güvenlik gerekçesi ile çevik kuvvet otobüsüne bindirildi. Edirneli futbolcular ise geminin üst katında çevik kuvvet eşliğinde yolculuk etti.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz haftalarda, Tekirdağ ve Biga maçında da buna benzer istenmeyen olaylar yaşanmıştı. Yine alkollü olduğu iddia edilen Tekirdağlı taraftarlar hem maç esnasında hem de maç sonunda adalı taraftarlara küfürler ve hakaretler yağdırmıştı, son olarak da ada merkezinde adalı gençlere saldırmış, gemide de bir görevlinin burnunu kırmıştı.

Son haftalarda misafir takımların çıkardığı bu olayların ardından hem Bozcaadaspor yönetimi hem de adalı taraftarlar yetkililere maçlara ya misafir takım gelmemesini ya da maç sonunda taraftarların ayrı feribotta yolculuk etmesini talep etmişti. Alkollü olduğu düşünülen ve olay çıkartan taraftarlar için de işlem yapılması gerektiği dile getirilmişti.

Bugün yaşananların ardından Bozcaadasporlu taraftarlar sosyal medyada ve özelden Bozcaada Haber’i arayarak tepkilerini dile getirdiler. İsminin açıklanmasını istemeyen bir taraftar: “Tekirdağ'ın ardından Edirne de adaya geldi, adalı taraftarlara saldırdı ve bizim futbolcularımızla aynı gemiyle yolculuk etti. Üstüne bizim futbolcularımız çevik kuvvet arabasına bindirildi. Kendi evinde güvenlik gerekçesi ile çevik kuvvet arabasına bindirilen tek takım Bozcaadaspor'dur herhalde. Anlamadığım bu alkollü taraftarlara neden adli işlem yapılmıyor, neden maç öncesinde alkol muayanesi yapılmıyor ve neden aynı gemiye bindiriliyor? İlla yazın olduğu gibi biri ölünce mi önlem alınacak? Bir gün sabrımız bitince ve karşılık verince neler olabilir lütfen bir düşünün. Artık ya ayrı seferler mi yapılacak ya da adli işlem mi yapaılacak ne yapılacaksa yapılsın lütfen" dedi.

TEKNİK DİREKTÖR KUTVER: BİZ SAHİPSİZ KALDIK

Bozcaadaspor Teknik Direktörü İbrahim Zeki Kutver, hem mücadeleyi hem de mücadelenin ardından yaşananları Bozcaada Haber'e değerlendirdi.

Haftalardır takımın iyi oynamasına rağmen şansızlıklar nedeniyle galibiyete hasret kaldığını ifade eden Kutver, Edirne gibi ligin en iddialı ve başarılı bir takımına karşı daha üstün futbol oynandığından ve 3 puanı hakkettiklerinden memnun olduğunu dile getirdi.

Kutver, “Maça iyi başladık ve verdiğimiz taktikler yerine getirildi. Edirne gibi ligin en iddialı ve başarılı takıma karşı daha üstün bir oyun ortaya koyduk. İkinci yarıda 2'nci golü bulduktan sonra yediğimiz gol 10-15 dakika duraklamamıza neden olsa da bugün oyuncularımızdan ve performanslarından son derece memnundum. Verilen ikinci sarı karttan gördüğümüz kırmızı kart ise hatalıydı. Ki pozisyon benim önümde gerçekleşti. Hakem ikinci yarı özellikle sürekli aleyhimize düdük çaldı ve bizi resmen sürekli faullerle durdurdu. Her atakta faul olmadığı halde düdük çaldı, gerçekten kötü bir performansı vardı” dedi.

Maç sonunda yaşananları da değerlendiren Kutver, "Biz her hafta kendi evimizde böyle şeylere maruz kalıyorsak yetkiller de önlem alması lazım. Ya bu sorunlu taraftarları önceden gönderecek ya da bizi önceden gönderecekler. Bu sorunu sayın kaymakamımız çözmeli ve ileride daha istenmeyen olayların önüne geçmeli. Biz önceki olaylarda da şimdi de sahipsiz kaldık. Futbolcularımız can güvenliği nedeniyle çevik kuvvet arabasına bindiriliyor. Biz kendi memleketimizde bunları yaşıyoruz. Biz sadece Bozcaada'yı değil, Çanakkale'yi de temsil ediyoruz. Gemide Ak Parti İlçe Başkanımız Burak Aktan da var. O da yaşananları gördü. O da gerekirse GESTAŞ ile görüşmeli ve buna çare aramalı. Adamlar belli ki alkol de almış, tehditler, küfürler ediyorlar. Geçen haftalarda da birinin burnu kırıldı. Biz kaç defa bu söylediklerimizi yetkililere talep ettik ama maalesef olmadı. Eğer olmuyorsa da adaya taraftar getirmeyecekler" dedi.

Tekirdağsporlu taraftarlardan çirkin tahrik ve saldırı!




Bu haber 4791 defa okunmuştur.

YORUMLAR

EDİRNESPOR
02-12-2019 09:24:00

Öncelikle yaptığınız haber yanlış. Sizin 3 futbolcunuz bizim 1 futbolcumuza feribotta saldırmaya çalıştı. (hangi kafayla yaptılar merak ediyorum) ve bizde futbolcu kardeşimizi koruduk. Biz olay çıkartmadık , olayı sonlandırdık. Alkollü kimse yoktu maç öncesi gerekli kontrol ve uyarılar yapıldı. Yalan yanlış şeyler yazarak insanları dolduruşa getirmeyin. Maç süresinde ve maç sonu kesinlikle küfür olmadı. Hatta yaptığınız tüm tahriklere karşı yine sadece takımımıza destek verdik. Edirne'ye bekliyoruz hadi eyvallah.

İsimsiz taraftar
01-12-2019 22:41:00

Sonraki maçlar yine böyle taraftarlar gelse, olay çıkarsa, küfürler etse, adalılarla rakip seyirci birbirine girse, Allah korusun kan aksa, yetkililer çıkıp ne derler??? "TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ!!!" Aman takipçisi olmayın. Önlem alın.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI