Bozcaada, şiddetli lodosun etkisi altına giriyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Gestaş, bugün yapılması planlanan Bozcaada’dan 22.00 ve Geyikli’den 23.00 feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.
Gestaş’ın açıklamasına göre, 3 Ocak Cumartesi ve 4 Ocak Pazar günleri ise Bozcaada–Geyikli hattındaki tüm seferler karşılıklı olarak iptal edildi. Şiddetli lodosun hafta sonu boyunca ve önümüzdeki hafta da zaman zaman yağışla birlikte etkisini sürdürmesi bekleniyor. Bu nedenle önümüzdeki günlerde de seferlerde iptal veya aksamalar yaşanabileceği bildirildi.
Yetkililer, yolcuların mağduriyet yaşamamaları için feribot seferlerine ilişkin güncel duyuruları Gestaş’ın resmi internet sitesi üzerinden takip etmelerini önerdi.


































