Bugun...


kostasalto

Başkan Yılmaz'dan flaş açıklama!
Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, "Bozcaada Ulaşım Master Planı" projesiyle Bozcaadalılar haricinde Bozcaada'ya araç girişinin yasaklanabileceğini söyledi. Projenin 2020'de hayata geçirilmesi için çalışıldığını ifade eden Başkan Yılmaz, projenin yasakçı zihniyet gibi algılanmaması gerektiğinin altını çizerken, artık Bozcaada'nın araç yoğunluğunu kaldıramadığını ifade etti.

Başkan Yılmaz'dan flaş açıklama!
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, bugün (6 Haziran Perşembe) sosyal medyada yaptığı açıklamada, "Bozcaada Ulaşım Master Planı 2020"  ile birlikte Bozcaada'ya araç girişinin yasaklanacağını ifade etti. 

Sosyal medyada yayınlanan açıklamanın ardından Bozcaada Haber olarak projenin detayları için Başkan Yılmaz ile görüştük. Yaptığımız kısa görüşmede Başkan Yılmaz, bu bayram tatilinde de Bozcaada'nın araç yoğunluğunu kaldıramadığını, ne kadar otopark açılırsa açılsın araç yoğunluğunun ve kargaşanın azalmayacağını ifade ederken, uygulamanın yasakçı zihniyet olarak algılanmaması gerektiğini belirtti.


Yılmaz, uygulamanın 2020'de hayata geçmesini istediğini ancak bunun gerekli alt yapı çalışmalarının tamamlanmsına bağlı olduğunu belirtirken, "Bu hayalimi 5 yıllık görev süremde mutlaka tamamlamak istiyorum" dedi. Adada sadece adalıların araçlarının olacağı, taksi, minibüs vs diğer ulaşım araçları ile her noktaya ring yapılabilecek, hem adalıların hem de tatilcilerin daha rahat edeceği, istedikleri noktaya daha rahat ulaşabileceği bir sistemin düşünüldüğünü ifade eden Başkan Yılmaz, projenin ada halkı dahil tüm paydaşların fikir ve görüşü ile hazırlanacağını aktardı.

Sosyal medyada ise başkan Yılmaz şu açıklamada bulundu:

 

BOZCAADA ULAŞIM MASTER PLANI 2020 :

Bu bayram tatili sürecinde yine gördük ve yaşadık ki;

HER DETAYI AKADEMİK ve REEL VERİLERLE ÇALIŞILMIŞ GÜÇLÜ, ÇAĞDAŞ ve ÇEVRECİ BİR TOPLU TAŞIMA ORGANİZASYONU,

Akabinde;

“ARAÇSIZ BOZCAADA”

HAYAL DEĞİL, ARTIK HEPİMİZ İÇİN HAYATİ BİR ZORUNLULUKTUR...

SÖZÜMÜZDÜR: OLACAK, YAPACAĞIZ




Bu haber 3744 defa okunmuştur.

YORUMLAR

FSM
15-06-2019 13:16:00

Projenin yasakçı zihniyet gibi algılanmaması mümkün mü? Sınırlandırılması daha mantıklı değilimi? Belediye Gestaş ile düello peşinde sanırım. Ondan sonra taleplerimiz dikkate alınmaz tabi.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI