Bugun...


kostasalto

Beğenilen ücretsiz elektikli araç uygulaması bu sene hizmete girmedi
Bozcaada Belediyesi'nin iki yıl önce hizmete sunduğu elektrikli araçlar, bu sezon çalışmıyor. Şehir merkezine araç girişinin yasakladığı dönemde hizmete giren ve o dönem tanesi 50 bin TL'ye alınan 2 adet aracın çalışır durumda olduğu ancak sürücü bulunamadığı için bu sezon hizmete sunulmadığı öğrenildi.

Beğenilen ücretsiz elektikli araç uygulaması bu sene hizmete girmedi
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Belediyesi, 2017’de tanesi 50 bin TL'ye iki adet elektrikli araç satın almıştı. Trafik uygulaması ile birlikte hizmete sunulan araçlar gemiden inen yaşlıları, adalıları ve tatilcileri iki mahalleye ücretsiz taşıyordu. Sabah feribotu ile gece son feribota kadar her gün hizmete giren iki adet elektrikli araç Bozcaada Haber'in hazırladığı haberle ulusal başında da "Bozcaada Belediyesi'nin çevre dostu hizmet aracı" duyurulmuş ve çevreci bir uygulama olarak da çok beğenilmişti.

 

BAŞKAN YILMAZ: ELEMAN BULAMADIK

Fakat adalılar ve tatilciler tarafından memnuniyetle karşılanan bu örnek uygulamadaki elektrikli araçlar bu sene hizmete girmedi. Adalılar ise bu durumu merak edince Bozcaada Haber olarak sebebini Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz'a sorduk. Başkan Yılmaz haber sitemize, araçların çalışır durumda olduğunu ancak çalışacak eleman bulamadıklarını belirtti. Bu sebeple de uygulamanın şu an için yapılmadığını dile getirdi.

 

Bozcaada Belediyesi'nin çevre dostu elektrikli araçları hizmete başladı

 




Bu haber 3803 defa okunmuştur.

YORUMLAR

gülçin demirağ
24-07-2019 16:14:00

O araçların kimler tarafından hangi amaçla kullanıldığına defalarca şahit oldum zaten araç şöförleri hepimizden iyi bilir başkanın şöföre ayıracak parası kalıp kalmadığının hiç önemi yok çünkü zaten hedef kitlesi dışında bir kullanıcı kitlesi vardı o yüzden Belediye bütçesinin Bozcaadalılara harcanması çok daha anlamlı olmaz mı?

adadan
24-07-2019 03:46:00

ne çalışacak adam bulamaması! belediyenin parası yok ondan başka bir şey değil. 50 tane adam bulunur o araçları kullanacak bıraksınlan yalan atmayı

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI