Bugun...


kostasalto

Bozcaada'nın merkezinde rüya gibi bir tatile hazır mısınız?
Bozcaada'nın en eski işletmelerinden biri olan ve yenilen yüzü ile son yıllarda marka değerini yükselterek adından sıkça söz ettiren Pelagos Otel&Beach, ada merkezinde kendine özel koyu, havuzu, restoranı ile en çok tercih edilen işletmelerin başında.

Bozcaada'nın merkezinde rüya gibi bir tatile hazır mısınız?
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada'nın en eski işletmelerinden biri olan ve yenilen yüzü ile son yıllarda marka değerini yükselterek adından sıkça söz ettiren Pelagos Otel&Beach,kendine özel koyu, havuzu, ve restoranı ile en çok tercih edilen işletmelerin başında geliyor.

 43 odası ile 120 yatak kapasine sahip Pelagos Otel, Bozcaada merkezinde olmasına rağmen adanın en büyük işletmesi olarak öne çıkıyor. Hem ada merkezinde olsun, hem de içinde koyu, havuzu, restoranı, otoparkı ile sakin bir tatil geçirmek istiyorsanız Pelagos Otel, tam aradığınız adres.

Son yıllarda yenilen yüzü ile Pelagos Otel, yetişkinlere ve çocuklara özel havuzu bulunan, 24 saat boyunca hizmet veren oda servisi , açık ve kapalı restoranı, ağaçlarla kaplı 300 metrelik sahili, snack ve beach barı, ücretsiz internet ve merkezi lokasyonlara ücretsiz shuttle servisi ile hem ada merkezinde olmanın avantajı hem de tüm imkanları ile rahat ve huzurlu tatil yapma imkanı sağlıyor.

Geniş, ferah ve en çok da titizliğe önem verilen otelin odaları ise deniz ya da bahçe manzaralı.  Ayrıca ada merkezinde olmasına rağmen Pelagos Otel'de otopark sorunu yaşamadan, otelin kendi ücretsiz otoparkından yararlanabilirsiniz.

Bozcaada’da merkezinde özel koyu olan Pelagos Otel’e tatil yapmak kendinizi ayrıcalıklı hissettirecek. Stresli günleri geride bırakarak tatilin keyfini denize sıfır otelimizde doyasıya çıkarın.

Bozcaada'da büyüyen  Fatih Aslan'ın işletmecisi olduğu Pelagos Otel'de güleryüzlü ve titiz personeli ile Bozcaada müdavimi olmaya bekliyoruz.

Bu bir reklam haberdir

İletişim: +90 286 697 88 86 (87-88-89-90-91)

info@pelagosotel.com

http://www.pelagosotel.com/

İnstagram: https://www.instagram.com/pelagosbeachotel/

Facebook: https://www.facebook.com/PelagosOtelBeach/

 




Bu haber 6492 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI