Bugun...


kostasalto

Bozcaada Belediye Meclisi'nde konuşulacak gündem yok!
Bozcaada Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nda gündemde hiçbir konu olmayınca Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz ve meclis üyeleri esnaf gezisi yaptı. Başkan Yılmaz ve meclis üyeleri esnafa “Hayırlı işler, hayırlı sezonlar” dileğinde bulundu.

Bozcaada Belediye Meclisi'nde konuşulacak gündem yok!
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı bugün saat 15.30’da Bozcaada Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıya AKP’nin meclisteki 2 üyesi Nejla Ersöz, Özgün Yavaş,  İYİP’in meclisteki tek üyesi Cevdet Çebi, CHP’den ise Neyran Erbatur ve Güzin Özarmağan katılmadı.

Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz’ın başkanlığından toplanan meclise sadece CHP’nin üyeleri Recep Yalçın, Öznur Evergen, İbrahim Günel, Aykut Turgal katıldı.

Ancak meclis toplantısında ne belediyenin ne de meclis üyelerinin gündeminde bir konu vardı.  Hal böyle olunca meclis toplantısı aç-kapa şeklinde sona erdi.

Bozcaada Belediyesi, geçtiğimiz meclis toplantısında da İsrail’e tepki göstermiş, onun haricinde bir önceki meclisten kalan konuları üzerinden geçerek toplantı kısa sürede sona ermişti.

1 Haziran tarihi ile sezon startının verildiği Bozcaada’da mecliste hiçbir gündem olmaması adalılar tarafından da şaşkınlıkla karşılandı.




Bu haber 2441 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Turay Akar
02-06-2021 16:14:00

Gündem olmaması, iş yapılmaması demektir. İş yapılan bir yerde mutlaka gündem bir değil birden fazla olur. Her gün "ana karada oluşan arıza nedeniyle su kesintisi" mesajının gelmesi başlı başına bir konu değil mi acaba? Sürekli bu mesajın yayınlanması sn. başkanı ve meclis üyelerini rahatsız etmiyor mu? Susuz hiç bir işin yapılmayacağı herkesçe malum. Sezonu açmak için gerek işyerlerinin gerekse ailelerin en çok gereksinim duyduğu bu zaruri ihtiyaca neden köklü çözüm üretilmiyor? Konu hakkında sitede detaylı bilgi verilirse hayırlı olsun ziyaretlerinden çok daha faydalı iş yapılmış olunur.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI