Bugun...


kostasalto

Kaymakam Çelik ve Başkan Yılmaz'dan açıklama!
Bozcaada Kaymakamı Bahar Kaya Çelik ve Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, son günlerde artan koronavirüs vakalarının ardından yeniden açıklamalarda bulundu. Kurumların sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Kaymakam Kaya, sürecin en hassas şekilde titizlik ile yürütüldüğünün altını çizerken, Başkan Yılmaz ise izolasyonun önemine vurgu yaptı.

Kaymakam Çelik ve Başkan Yılmaz'dan açıklama!
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam

İşte Kaymakam Kaya ve Başkan Yılmaz’ın açıklamaları:

 

KAYMAKAM KAYA: SÜREÇ TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR

Değerli Bozcaadalılar,

Son günlerde Adamızda yaşanan vaka artışı sonucu Kaymakamlığımız bünyesinde süreç en hassas şekilde idare edilerek gerekli çalışmalar Sağlık Çalışanlarımız ve Kolluk Personelimiz ile titizlikle yürütülmektedir.

 

Yaşanan bu süreçte 1 vatandaşımızın Bozcaada’da evinde izolasyonda olması gerekirken tedbirlere uymayarak Feribota binmeye çalıştığı yapılan denetimlerde tespit edilmiş ve vatandaşımız Çanakkale İl Merkezinde Öğrenci Yurdunda zorunlu izolasyona alınarak hakkında İdari Para Cezası uygulanmıştır.

 

Salgının kontrol altında tutulabilmesi için Kolluk Personeli ve Sağlık Çalışanlarının dışında Ada halkının her bir ferdinin özverisi ve kurallara riayet etmesinin önem arz ettiğini hatırlatmak isteriz.

 

Önümüzdeki süreçte başta haftasonu sokağa çıkma kısıtlaması olmak üzere tüm Pandemi Kuralları daha önce de olduğu gibi çok sıkı bir şekilde takip edilecek ve bu süreci hep birlikte atlatacağız.

Sağlıklı günlerde buluşabilmek için lütfen kurallara uyalım.

 

BAŞKAN YILMAZ'DAN İZOLASYON UYARISI:

Pozitif vaka temaslısı olan veya HES kodunda RİSKLİ grupta bulunan hemşehrilerimizin mutlak surette evlerinde kalmaları ve izolasyon kurallarına eksiksiz uymaları; salgın zincirinin kırılmasında en önemli husustur.

Bu konuda hem kaymakamlığımız bünyesinde emniyet ve jandarma birimlerimiz; hem de belediye zabıtası titizlikle denetimlerine devam etmektedir.

Hem bulaş riskini en aza indirmek, hem de idari yaptırımla karşı karşıya kalmamak için;

Temaslı veya HES kodunda riskli grupta olan vatandaşlarımızın süreci evlerinde izolasyonda geçirmelerini önemle rica ediyorum.




Bu haber 3376 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI