Bugun...


kostasalto

Bozcaada Belediyesi'nden çevre temizliği kampanyası
Bozcaada Belediyesi, Bozcaada merkezinde ve koylarında çevre temizliği etkinliği düzenliyor. Belediyeden "Koylarımıza, çamlıklarımıza, sokaklarımıza 'geçmiş olsun'a gidiyoruz" sloganıyla yapılan etkinlik duyurusunda adada yaşayan herkes davet edildi.

Bozcaada Belediyesi'nden çevre temizliği kampanyası
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam
Bozcaada Belediyesi, 9 günlük bayram tatilinin ardından adada yaşayanan çevre sorunu nedeniyle 'çevre temizliği' etkinliği düzenliyor. Salı, Perşembe ve Cuma günleri yapılacak etkinlik yarın (28 Ağustos Salı) Katranbolu, Poyraz Liman, Tuzburnu, Akvaryum, Ayana, Beylik, Sulubahçe, Habbele, Günbatımı , Ayazma Çamlığı ve Çayır mevkiilerinde gerçekleşecek.
 
 Saat 10.00, 12 .00, 14.00 ve16.00'da Bozcaada Belediye Başkanlığı önünden kalkacak araçlarla gidilecek etkinlikte katılımcılara çöp poşeti ve eldiven verileceği belirtildi.
 
Bozcaada Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklama şu şekilde:
 
HAYDİ BOZCAADA, ELELE HEP BERABER...
 
Koylarımıza, çamlıklarımıza, sokaklarımıza ‘Geçmiş olsun’ a gidiyoruz...
 
Adamız küçük ama yüreğimiz büyük... Büyüklük sizde kalsın.
 
Bu bayram da diğer bayramlarda olduğu gibi adamıza ve çevreye saygılı ziyaretçilerimiz oldu. Çok güzel insanlarla tanıştık, onları ağırlamak bizim için büyük zevkti. Binlerce güzel dost kazandık, hatıra biriktirdik. Hem biz, hem misafirlerimiz...
 
Ama;
 
bunun yanında çevreyi umursamayan, ülkemizin genel ruh haline uyan nobran ziyaretçilerimiz de oldu. Onların bize bıraktıklarının bir kısmı hala koylarda, sokaklarda... Temizlemekle bitmiyor inanın...
 
Onbinlerce kisi adamızı ziyaret etti. Bu güzel dostlukların yanında; duyarsız ve vicdansız olanlar, giderken bize temizlememiz gereken bir ada bıraktılar.
 
Etrafımız masmavi sularla çevriliyken, ne yazık ki toprağımız çöplerle çevrili kaldı, maalesef...
 
Sosyal medyadaki dün akşamki paylaşımımızdan sonra onlarca adalıdan temizliğe desteğe gönüllü olduklarına dair telefonlar aldık.
 
Duyarlı adalımız bizi yine yanıltmadı ve destegini esirgemiyor.
 
Baska bir BOZCAADA yok... Biliyoruz...
 
Şimdi harekete geçme zamanı!
 
Adada yasayan herkesi salı günü koyları, perşembe ve cuma günleri ise ada merkezini bizler temizlerken desteğe davet ediyoruz.
 
Belediye işçilerinin yanında tüm memurlarımız da orada olacak. Boztid, Kent Konseyi, Bozcaada Forum, Bozcaadaspor başta olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşları ve halkımıza çağrımızdır.
 
Organizasyon ve temizlik yardımcı ekipmanlari belediye tarafından sağlanacaktır.
 
Bir kez daha #bozcaadabizim diye haykırmak için...



Bu haber 4324 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Kerem
28-08-2018 21:14:00

Yine insan elinin değdiği yerler bulaşık,leş bir hal almış. Keşke bakirliğini koruyabilse tüm doğallıklar...rnSiz kirletmeye devam edin. Bakalım birdahaki gelişlerinizde kirletecek yer bulabilecek misiniz. Yok ede ede ortada hiçbir şey kalmayacak .rnBu kadar sığ düşünceli işte malesef insanlarımız

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI