Bugun...


kostasalto

Zeytin Butik ve Kahvaltı Evi kaliteden ve doğallıktan ödün vermiyor
Genç yaşta İstanbul'dan ayrılarak ada merkezindeki restoranlara ve limana çok yakın mesafede olan Zeytin Butik Otel ve Kahvaltı Evi'ni işleten Duygu ve Güney Yılmaz kardeşler, hem odalarının kalitesi ile hem de doğal serpme kahvaltısı ile 3 sezondur misafirlerin vazgeçilmez adresi olmayı başarıyor.

Zeytin Butik ve Kahvaltı Evi kaliteden ve doğallıktan ödün vermiyor
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Ada merkezinde  yer alan, restoranlara, limana ve tüm işletmelere yürüme mesafesinde olan Zeytin Butik Otel ve Kahvaltı Evi 2017 yılında Duygu ve Güney Yılmaz kardeşler tarafından kuruldu. 


İstanbul'u bırakıp aşık oldukları Bozcaada'ya yerleşmeye karar veren Yılmaz kardeşler, eski adıyla Emin Pansiyon olan yeri devralıp binanın her detayını değiştirerek, odalarını ve tüm binayı yeniden dekore edip misafirleri için keyifli bir işletmeye çevirdiler.

Özenle döşenmiş,tertemiz ve keyifli 7 odası ile 3 yıldır adada kendi özel misafir kitlelerini oluşturmuş durumdalar. 
Konaklama hizmetinin yanında 3 sezondur doğal ürünlerle  serpme kahyvaltı veren işletmede sunulan reçeller ve birçok özel lezzet Mutfak Sanatları Akademisi mezunu (MSA) Duygu Yılmaz'ın kendi elleri ile keyifle hazırlanıyor. 


Serpme kahvaltılarında kendi özel soslarıyla sundukları patatesler, börekler ve pişiler misafirlerin yeniden Zeytin Butik Otel ve Kahvaltı Evi'ni tercih etmesine neden oluyor. Kahvaltıda kullanılan tüm malzemelerin ise  yerel üreticiden alındığı özellikle belirtiliyor.

Facebook>TIKLAYIN< 

Instagram>TIKLAYIN<

Telefon: +90 286 697 85 85 - +90 532 347 33 93

 




Bu haber 3044 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI