Bugun...

"bagbozumu-festivali" İLE İLGİLİ HABERLER

Bağbozumu Festivali 23’üncü kez Bozcaada’da
23. Bozcaada Kültür Sanat ve Bağbozumu Festivali konser, tiyatro ve etkinlikler ile gerçekleşti. Son haftaların en kalab..
BIFED başlıyor, tüm detaylar haberimizde
Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivali (BIFED) başlıyor. 13 Ekim Çarşamba başlayacak festival 19 Ekim’e dek d..
Kaymakam Çelik ve Başkan Yılmaz bağbozumu turlarına katıldı
Bozcaada bağcılığına destek vermek için sürdürülen bağbozumu turlarına Bozcaada Kaymakamı Bahar Kaya Çelik, Belediye Baş..
Bozcaada’da “Bağbozumu Turları” başladı
İki senedir Bozcaada’da büyük ilgi gören “Bağbozumu Turları” bu yıl da başladı. Pandemi sebebiyle geç başlayan turlarda ..
Bağbozumu Festivali’nde ilk gün geride kaldı
“20. Bozcaada Kültür Sanat ve Bağbozumu Festivali” başladı. Kortej Yürüyüşü ile başlayan festivalde en iyi üzüm yarışmas..
Adanın en köklü organizasyonu “Bağbozumu Festivali” başlıyor!
Bozcaada Belediyesi tarafından bu sene 20’nci defa düzenlenecek “Bozcaada Kültür Sanat ve Bağbozumu Festivali”nin progra..
Bozcaada Yerel Tatlar Festivali 10’uncu defa düzenleniyor
Bu sene onuncu defa düzenlenecek Bozcaada Yerel Tatlar Festivali 28 Haziran Cuma günü başlayacak ve üç gün sürecek. Fest..
Bağbozumu Festivali’nde ikinci gün coşkusu
19. Bozcaada Kültür Sanat ve Bağbozumu Festivali’nin ikinci günü akşamüstü traktörlerle yapılan bağ ziyaretleriyle başla..
Bozcaada Caz Festivali albümü müzik marketlerdeki yerini aldı
Bugüne kadar gerçekleşen caz festivallerinden farklı olarak ilk kez ‘açık hava tipi müzik festivali’ konseptini caz müzi..
Temsili bağbozumunda organizasyon sıkıntısı
18'incisi düzenlenen Bozcaada Kültür Sanat ve Bağbozumu Festivali'nde gerçekleşen temsili bağbozumu yine sadece Talay fa..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI