Bugun...

"festival" İLE İLGİLİ HABERLER

Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivali açılış töreniyle başladı!
Bu yıl 10’uncusu düzenlenen BIFED, Bozcaada’daki iki salonda gösterilen belgeseller ve akşam düzenlenen açılış programı ..
50 belgeselin gösterileceği BIFED başlıyor
BIFED Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivali’nin 10. senesi çarşamba günkü gösterimlerle başlayacak. 11-15 Ek..
Bağbozumu Festivali 23’üncü kez Bozcaada’da
23. Bozcaada Kültür Sanat ve Bağbozumu Festivali konser, tiyatro ve etkinlikler ile gerçekleşti. Son haftaların en kalab..
Bozcaada’nın ekolojik film festivalinde 10’uncu yıl heyecanı
11-15 Ekim tarihleri arasında Bozcaada’da düzenlenecek Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivali (BIFED) bu sene..
GAIA kategorisinde 2'si Türkiye'den 7 film yarışıyor
Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivali (BIFED) dün başladı. Bu sene de çevrimiçi gerçekleşen festival 19 Ekim..
Bozcaada’dan tiyatroya büyük ilgi
Bozcaada'nın yeni festivali "1. Tenedos Tiyatro Festivali ", ünlü tiyatro oyuncuları Özlem Öçalmaz ve Cem Zeynel Kılıç'..
BIFED’e yerelin desteği bu sene de sürüyor
BIFED’in başlamasına iki hafta kaldı. Bu sene 6’ncısı düzenlenen festivale yerel işletmelerden birçok destek gelirken, “..
BIFED’in finalistleri belli oldu
Bozcaada Belediyesi ve Bozcaadalıların katkılarıyla bu yıl 5. kez gerçekleştirilecek olan BIFED’in finalistleri belli ol..
Bozcaada’dan usta sanatçı Edip Akbayram geçti!
Türkiye’nin en önemli sanatçılarından biri olarak kabul edilen, Anadolu Rock Müziği’nin yaşayan ustalarından Edip Akbayr..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI